Elena Chiriac a a lăsat un bacșiș uriaș dintr-o greșeală.

Elena Chiriac este o sportivă de succes din țară și se pare că este și foarte darnică. Cum a reușit fosta concurentă „Survivor România” să lase un bacșiș mai mare decât nota de plată.

Elana Chiriac a avut o experiență neașteptată în ceea ce privește lăsarea unui tips. Aceasta era în Amsterdam la un local, iar nota de plată a fost de 75 de euro. Nici ea și nici prietena sa nu au fost atente când au scris 80 de euro pe POS-ul pe care îl aveau la îndemână pentru tips.

Astfel, bacșișul lăsat de fosta concurentă „Survivor România” a fost mai mare decât nota de plată. Elena Chiriac a avut parte de o experiență costisitoare într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii.

@video.clipuri1 #elenachiriac #interviu #fy #foryou #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1

„Cea mai mare notă de plată la care am luat parte nu a fost plătită de mine. În schimb, am o poveste despre un tips. Eram în Amsterdam și am făcut o notă de plată de vreo 75 de euro. Fata nu vorbea bine engleză și a înțeles un zero în plus. Eu dădeam bacșișul cu cardul. Voiam să las 8 euro și am lăsat 80 de euro. Nota de plată a fost mai mică decât bacșișul.”, a Elena Chiriac pentru Pro TV.

Ce face Elena Chiriac cu banii câștigați la „Survivor România”

Elena Chiriac a ajuns până în finala concursului, stând patru luni în Republica Dominicană. Ea s-a întors acasă cu o sumă impresionantă de 40.000 de euro. Tânăra a fost plătită cu 2.000 de euro săptămânal pentru a rezista competiției. Acum, are planuri mari cu banii, își dorește să-și mobileze casa, să-și cumpere o mașină și să investeacă în educația sa.

„Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia”, a declarat Elena Chiriac.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.