Alex Bodi și Bianca, prima fotografie după împăcare! Cum s-au afișat

Alex Bodi și Bianca și-au mai dat o șansă după despărțirea cu surle și trâmbite de acum trei săptămâni. Chiar daca blondina l-a umilit la televizor, afaceristul s-a întors la ea. Bianca a declarat după separare că a doua ei căsnicie este irelevanta. Alex și- a petrecut ultimele zile alaturi de vedeta încercând să îi recâștige încrederea.

Alex Bodi a făcut pașii spre împăcare

Alex Bodi a fost cel care a vrut să îngroape securea războiului și tot el s-a întors la Bianca. Milionarul s-a dus în weekend val vârtej după fosta lui sotie la mare. bianca se distra deja alaturi de prietene într-un club de fițe din nordul stațiunii Mamaia. Se pare că afaceristul a reușit să o convingă pe diva, asta pentru că astăzi s-au afișat în mod oficial în capitala. Alex Bodi o răsfață non stop pe blondina de la împăcare. La mare Bianca a fost pozata purtând un ceas Rolex care valorează o avere despre acesta gurile rele spun că a fost cadoul de împăcare. La București, vedete s-a trezit cu o alta surpriza, afaceristul umplandu-i curtea de flori.

S-au pozat împreună triști

Alex bodi a făcut primul pas și a postat pe contul lui de socializare o fotografie alaturi de iubita lui. Amanodi însă apar extrem de triști în imagine. Cum era de așteptat internauții au reacționat imediat.

 

Alex Bodi si bBanca, prima poza dupa impacare

A inselat-o cu Radionova

 Alex Bodi a fost cel acuzat ca este infidel si escapadele lui au fost motivul pentru care blondina a dorit sa puna stop relatiei. Cei doi nu au trecut testul izolarii. In acea perioada, Bianca a gasit in telefonul lui Bodi conversatii care au infuriat-o tare. In mesaje siropoase afaceristul si rusoaica Daria Radionova isi faceau declaratii. Imediat dupa despartire Radionova si Bodi au inceput sa posteze imagini care sa reflecte o posibila idila.

Femeia

Femeia care i-a distrus viața lui Mărculescu! Ea l-a sărăcit:

Horoscop 30 iunie

Horoscop 18 iunie. Zodiile şi ghinionul adus de această zi a săptămânii