Alex Bodi prins ignorând carantina! Milionarul va sta sub pază 14 zile!

Alex Bodi se află într-un comflict cu legea după ce a fost prins conducând în București cu 104 km/h. Oamenii legii au descoperit în cazul milionarului o ilegalitate în plus în cadrul controlului dintrafic. Bodi apărea pe listele autorităților că fiind în carantină după ce s-a întors din Londra. Acesta nu a respectat dipozitiile legale, iar încălcarea regulilor în va costă scump.

Alex Bodi, din avion privat în centru instituționalizat de carantinare

Alex Bodi va trebui s apetreaca următoarele 14 zile într-un centru de carantină. Milionarul s-a întors cu un avion privat din londra, însă a făcut și o escală în Croația. Chiar dacă a fost înștiințat că trebuie să petreacă următoarele 14 zile în carantină, milionarul nu a ținut cont de reguli. mai mult, imediat ce s0a întors din straintatae acesta s-a dus la mare unde s-a distrat într-un club din nordul stațiunii Mamaia. Alex bodi nu s-a sfiit să își posteze aventurile la distracție inclusiv pe rețelele de socializare. Totul a durat până ieri când a fost oprit de poliție.

Alex Bodi va petrece 14 zile in carantina

”Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar că măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Bodi prins la bordul unui Lamborghini

Alex Bodi a fost oprit de poliție în timp ce gonea la bordul luxosului sau Lamborghini. Pentru că a încălcat legea, milionarul va petrece cele 14 zile în centrul instituționalizat de carantinare. Mai mult, la finalul acestei perioade, iubitul Biancăi drăgușanu va fi nevoit să își plătească atât cazarea cât și masă. Milionarul a motivat că a fost plecat în Londra să își vadă fetiță. Alături de micuța acesta a făcut escală în Croația.

 

Lora

Lora, gravidă? Anunțul a fost făcut în direct, la TV:

Ramona Gabor

Ramona Gabor, adevărul despre viața în Dubai! Ce spune despre iubit: