Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este pe cale să înceapă! Cei doi și-au anunțat săptămâna trecută despărțirea în mediul online, însă lucrurile se pare că nu sunt încheiate. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pot spune că au trăit o poveste de dragoste plină de urcâșuri și coborâșuri. În cei doi ani pe care i-au petrecut unul alături de celălalt, ei au reușit mereu să ocupe primele pagini ale tabloidelor. Când se iubeau cu patos și își etalau sentimentele la evenimente și petreceri, când se certau și își aruncau cuvinte grele.

Cu toate că vara aceasta părea că relația lor mergea de minune, se pare că toamna a venit și i-a făcut să o ia pe drumuri separate. Vacanțele și momente frumoase petrecute împreună nu le-au putut salva în fina relația. Separarea lor a fost inițial una pașnică, dar nu este cert că lucrurile vor rămâne așa și în continuare.

Alex Bodi o atacă pe Bianca! "Unul te lasă, altul te ia.."

La nici o săptămână de când s-au despărțiț, Alex Bodi nu-i dă pace Biancăi Drăgușanu

Inițial, cei doi foști iubiți au ales calea amiabilă. Și-au spus cuvinte frumoase și totul părea că s-a terminat în termeni buni. Acum însă, lucrurile stau altfel.

Alex Bodi a vrut să facă clar faptul că el a fost cel care a decis să pună punct legăturii cu Bianca. Diva a fost cea care a anunțat despărțirea, însă omul de afaceri caută acum să arunce cu noroi în imaginea ei. La doar câteva zile după ce s-au separat oficial, el o acuză că se vede deja cu alt bărbat. Să fie oare doar gelos că femeia lângă care a stat doi ani și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat? Sau sunt acuzațiile sale adevărate?

„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”, a scris pe Instagram Alex Bodi.