Alex Bodi este unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz.

Pentru inima acestuia s-au „bătut” unele dintre cele mai cunoscute dive, printre care și Bianca Drăgușanu. De mai bine de un an, Bodi este văzut în compania Emei Uta, însă nimeni nu știe cât de serioasă este relația celor doi.

Lui Alex Bodi îi place să trăiască viața la maxim. Acesta nu se uita niciodată la bani și alege să se bucure de cele mai frumoase experiențe. Se pare că pasiunea sa pentru călătorii l-a adus aproape de Ema Uta, una dintre cele mai cunoscute prezențe din online. Blondina a făcut cumva și i-a sucit mințele lui Bodi. De aici și până la multe vacanțe petrecute împreună a mai fost un singur pas.

Cei doi s-au afișat de multe ori împreună, încât toată lumea a început să creadă că între ei este o relație în adevăratul sens. Deși nu au vorbit niciodată despre asta cu subiect și predicat, acțiunile lor au fost dovada concretă a sentimentelor. Însă, din peisaj nu a lipsit nici Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Alex Bodi, declarații șocante despre Ema Uta. „Te arată cu degetul prin vacanțe”
Social Media

Alex Bodi nu este încântat de comportamentul Emei Uta

În ciuda faptului că s-a distrat pe cinste în cele mai exclusiviste locații din lume alături de Ema Uta, Alex Bodi se gândește în continuare la fosta sa soție. Ba chiar face comparații între cele două, iar vorbele nu sunt deloc în favoarea Emei.

„Nu există în viața asta să o vezi pe Iulia că bea, că se droghează în cercuri ascunse, cum fac altele. Nu bea cot la cot cu mine. Nu o vezi în discotecă că leșină pe scaun sau că o duci acasă, cum fac altele. Că sunt unele care zic că pe ele nu le-a văzut nimeni, nu le arată nimeni cu degetul. Păi nu te arată nimeni cu degetul că te arată alții în vacanțe”, a spus Alex Bodi pe Instagram.