Alex Bodi și Ema Uta și-au spus adio în urmă cu o săptămână. Cu toate că s-au despărțit cu scandal, cei doi pare că revin la sentimente mai bune. Foștii parteneri s-au întâlnit aseară într-un restaurant de lux din Capitală. Nu și-au aruncat priviri acide, ci dimpotrivă, amândoi s-au pozat cu zâmbetul pe buze.

Alex Bodi și Ema Uta, marea împăcare a momentului?

Alex Bodi și Ema Uta au fost împreună mai bine de un an și jumătate. Cei doi s-au separat de curând cu scandal, la baza acestui conflict stând chiar Iulia Sălăgean. Afaceristul a dat în mediul online o serie de explicații legate de acest context. Milionarul a specificat că Ema Uta nu poate trece peste legătura lui cu Iulia Sălăgean. De altfel, el a precizat că va avea întotdeauna o relație apropiată cu mama fiicei lui. Totuși, printre rânduri, Bodi a lăsat de înțeles că s-ar împăca în adevăratul sens cu Iulia Sălăgean. De altfel, cei doi și-au mai dat o șansă în urmă cu câteva luni. Relația nu a funcționat însă, astfel că cei doi s-au întors la statutul de prieteni.

Ema Uta a avut câteva remarci acide la adresa Iuliei, inclusiv în mediul online. De altfel, la rândul ei, fosta soție lui Alex Bodi a răspuns cu aceeași monedă. Astfel, Ema a anunțat că decide să se retragă din relația cu fostul ei.

Social media

Întâmplător sau nu, soarta a făcut ca Alex Bodi și Ema Uta să dea nas în nas aseară. Cei doi au fost prezenți într-un local din București. Loredana Groza a susținut acolo un recital live. Artista are o relație de prietenie cu amândoi, astfel că, cel mai probabil acesta a fost motivul întâlnirii de grad zero.

Deși au ajuns la cuțite în urmă cu câteva zile, cei doi foști parteneri au fost toată seara zâmbitori. Ambii s-au lăsat fotografiați și s-au distrat pe muzica Loredanei.