Cei doi foști iubiți s-au întâlnit într-un local exclusivist din București

Alex Bodi și Ema Uta și-au spus adio în urmă cu o săptămână. Cu toate că s-au despărțit cu scandal, cei doi pare că revin la sentimente mai bune. Foștii parteneri s-au întâlnit aseară într-un restaurant de lux din Capitală. Nu și-au aruncat priviri acide, ci dimpotrivă, amândoi s-au pozat cu zâmbetul pe buze.

Alex Bodi și Ema Uta, marea împăcare a momentului?

Alex Bodi și Ema Uta au fost împreună mai bine de un an și jumătate. Cei doi s-au separat de curând cu scandal, la baza acestui conflict stând chiar Iulia Sălăgean. Afaceristul a dat în mediul online o serie de explicații legate de acest context. Milionarul a specificat că Ema Uta nu poate trece peste legătura lui cu Iulia Sălăgean. De altfel, el a precizat că va avea întotdeauna o relație apropiată cu mama fiicei lui. Totuși, printre rânduri, Bodi a lăsat de înțeles că s-ar împăca în adevăratul sens cu Iulia Sălăgean. De altfel, cei doi și-au mai dat o șansă în urmă cu câteva luni. Relația nu a funcționat însă, astfel că cei doi s-au întors la statutul de prieteni.

Ema Uta a avut câteva remarci acide la adresa Iuliei, inclusiv în mediul online. De altfel, la rândul ei, fosta soție lui Alex Bodi a răspuns cu aceeași monedă. Astfel, Ema a anunțat că decide să se retragă din relația cu fostul ei.

Social media

Întâmplător sau nu, soarta a făcut ca Alex Bodi și Ema Uta să dea nas în nas aseară. Cei doi au fost prezenți într-un local din București. Loredana Groza a susținut acolo un recital live. Artista are o relație de prietenie cu amândoi, astfel că, cel mai probabil acesta a fost motivul întâlnirii de grad zero.

Deși au ajuns la cuțite în urmă cu câteva zile, cei doi foști parteneri au fost toată seara zâmbitori. Ambii s-au lăsat fotografiați și s-au distrat pe muzica Loredanei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.