Alex Bodi a făcut pace cu fosta soție? Milionarul a plecat în vacanță

Alex Bodi a uitat de tot de Bianca Dragusanu. Milionarul se relaxează într-o destinație exotică alături de fetița lui mai mică. Dacă în trecut acesta era într-un conflict dur cu mama fetiței acum pare că cei doi îngroapă securea războiului. Alex Bodi nu a ales să plece în vacanță cu rusoaica care i-a picat cu tronc.

 

Alex Bodi, imprevizibil și cuceritor

Alex bodi continuă s suprindă cu schimbările pe care le face în viață lui. După scandalul monstru în care Bianca a plecat de la el fiind înșelată, milionarul face o nouă mutare. Acesta se relaxează într-o destinație exotică alături de fiica lui cea mică și cel mai porbabil și d emama acesteia. Alex Bodi pare că vrea să își rezolve toate conflictele din viață lui după ce a pus punct relației cu blondina. Zilele trecute Alex a publicat câteva imagini dintr-un avion privat în care se află tot alături de fetiță lui. La doar câteva ore, milionarul a postat alte imagini pe contul sau cu destinația exotică în care a ajuns. Alex petrece timp alături de fiica lui mai mică și pare că nu mai are nevoie de scandaluri mondene.

 Alex Bodi in vacanta alaturi de fiica lui

Despărțire cu scandal

Alex pare că a început o  viață nouă însă în urmă cu o săptămâna milionarul a trecut printr-un scandal uriaș. Asta pentru că fosta lui soție, Bianca Drăgușanu a descoperit că acesta îi este infidel. Blondina a găsit în telefonul afaceristului câteva schimburi de mesaje care au înfuriat-o teribil. Surse din apropierea celor doi au declarat atunci că diva și-a făcut imediat bagajele și a plecat din vila lui Bodi.Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere mai ales că cei doi păreau că se înțeleg perfect. Aceștia au petrecut perioada de izolare în super vila lui Alex  de la Mediaș. Chiar dacă a fost infidel, Bodi și-a dorit să ajungă din nou la inima Biancăi. Milionarul i-a trimis acesteia un buchet de trandafiri alături de un bilet. În stilul imprevizibil caracteristic Bianca s-a filmat în timp ce dădea foc biletului.

Madonna/ Sursa foto: Twitter: Twitter @platinumgoldxo

FOTO Madonna se alătura protestului din Londra! Vedeta a apărut în cârje

Andreea Marin, căsătorie la 21 de ani! Cum arată primul soț?