A negat că este din nou într-o relație, însă tot ea s-a dat de gol! Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea când a anunțat că se mărită iar.

Mai mult de atât, bruneta s-a logodit cu un afacerist venit tocmai din America pentru ea. Cine este bărbatul care o face fericită acum? 

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu un afacerist american

Adriana Bahmuțeanu este plină de surprize! Fosta soție a lui Silviu Prigoană a lăsat deoparte toate problemele cu solistul grec Nikos Papadopoulos și s-a afișat alături de noul ei iubit. Deși nega că nu are nicio treabă cu un alt bărbat, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Vedeta tv este mai îndrăgostită ca niciodată și și-a oficializat relația în faţa preotului.

Conform Spynews, Adriana Bahmuțeanu se iubește cu americanul George Steven, un bărbat pe care l-a cunoscut în urmă cu puțin timp, aproximativ 2-3 luni. Vedeta a mărturisit că George este jumătatea ei și este hotărâtă să rămână de el toată viața. Mai mult de atât, cei doi s-au logodit zilele trecute și au dezvăluit că își doresc copii. Vezi mai multe imagini de la logodna celor doi, AICI. 

„Ne-am simțit foarte bine, că de fapt asta ne-am dorit, un drum al vieții împreună. Cu familia, cu nașii și cu prietenii apropiați. Și la nași a fost la fel, ei s-au cunoscut și s-au căsătorit foarte repede și noi la fel.

O să urmeze și cununia civilă și o nuntă frumoasă cu toată lumea, dar vrem să le pregătim din timp, nu mai vrem balamuc și agitație. Nu s-a schimbat nimic decât că azi am avut emoții. Da, aș avea răbdare, asta mi-am dorit tot timpul, o familie și un copil. Dacă aș avea o putere aș face și zece, nu unul, dar e cam greu zece, dar măcar unul și bun și împreună cu băieții noști să-l creștem pe cel mic”, a declarat Adriana Bahmuțeanu potrivit Spynews.

foto: social media

Ce spune viitorul soț al brunetei: „Aşa am simţit amândoi”

George Steven, iubitul Adrianei, este stabilit în Statele Unite din 1999 și are un băiat dintr-o căsnicie anterioară. De dragul brunetei, bărbatul a venit în România pentru a se logodi cu ea. De asemenea, el a precizat că s-a cunoscut cu bruneta prin intermediul clarvăzătoarei Carmen Harra.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani. Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că „It is the right thing”, este un sentiment comun şi …”, a declarat George Steven, la România TV.