Conturile de pe rețelele sociale ale Adrianei Bahmuțeanu au fost sparte

Adriana Bahmuțeanu este foc și pară după ce în mediul online au apărut mai multe imagini cu ea și un nou presupus iubit. Bruneta a negat relația și spune că o altă persoană a postat în numele ei. Se pare toate conturile de pe rețelele sociale ale acesteia au fost sparte. Adriana Bahmuțeanu l-a dat pe mâna poliției pe cel care vrea să îi facă rău.

În ultimele zile, lucrurile au fost destul de agitate pentru Adriana Bahmuțeanu. După ce a declarat că fostul iubit ar fi fost violent cu ea, a venit cu o nouă surpriză. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini în care apare alături de un bărbat, spunând că și-a găsit marea iubire. Însă, se pare că totul este o minciună, iar postarea nu a fost făcută de către brunetă.

Aceasta a reacționat imediat și a declarat că toate conturile i-au fost sparte și altcineva postează în numele ei. Vedeta deja l-a identificat pe cel care îi vrea rău și l-a dat pe mâna poliție.

„Știu foarte bine despre cine este vorba, însă n-aș vrea să dau detalii încă. Aștept ca domnii polițiști să-și facă treaba. Este o persoană foarte cunoscută, care în acest moment se răzbună pe mine și am identificat persoana. Dacă eu îl identific pe cel care mi-a furat paginile, le dau polițiștilor toate datele. Iar ei timp de o lună nu fac nimic, iar eu sunt totuși persoană publică. La ce să ne așteptăm în cazul unui om obișnuit?! Are acces peste tot pentru că mi-a clonat și Whatsapp-ul. Bănuiesc că un bărbat face asta”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns la Poliție! Bruneta neagă relația cu noul iubit și spune că altcineva postează în numele ei
Instagram

Cine este bărbatul alături de care a apărut

Adriana Bahmuțeanu a subliniat că nu are o nouă relație și nu este îndrăgostită. Se pare că bărbatul alături de care apare în fotografii este un prieten și atât. Mai mult, bruneta a spus că atunci când un nou bărbat va apărea în viața ei va ieși în față și va recunoaște relația. Până atunci însă, speră să rezolve problema și să își recupereze toate conturile.

„Habar nu am ce vrea să demonstreze. Eu dacă am ceva de comunicat, o să comunic eu. Postarea aceea cu bărbatul nu îmi aparține. În momentul în care voi avea un anunț important de făcut, credeți-mă că voi anunța eu în fața camerelor. Bărbatul din poze este un prieten foarte, foarte apropiat, atât pot să vă spun. Când o să fie cazul o să vă anunț”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.