Adrian Mutu și actuala lui soție, Sandra Bachici, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Deși a fost curtat de cele mai sexy femei din lume și a fost căsătorit de două ori, sportivul și-a găsit fericirea în brațele Sandrei Bachici, un fost manechin. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Tiago, și un mariaj la care mulți doar visează. 

Adrian Mutu îi gătește soției ciorbă de perișoare

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au o căsnicie trainică. Invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, ‘Briliantul’ a dat din casă și a dezvăluit că soția lui nu gătește, însă acest lucru nu-l deranjează, pentru că el se descurcă de minune în bucătărie. Adrian Mutu a mărturisit că știe să gătească ciorbă de perișoare sau ardei umpluți.

„Masterchef sunt. Gătesc orice, pe bune. Gătesc cu drag. Nu îmi place să mă ajute, nu-mi place nimeni în bucătărie să mă ajute. Asta nu fac (n.r. nu spală vasele). Când gătesc mă relaxez foarte tare, îmi place foarte, foarte mult să gătesc și atunci pentru mine nu e…

O să îți spun o întâmplare interesantă. Eu fac orice, de la tăiat ceapă, orice…Îmi place să stau eu, cu gândurile mele și îi dăm drumul. Ca antrenor, când am pierdut un meci… Am venit odată acasă, am pierdut un meci, mi-am pus un pahar de vin roșu și am întrebat-o pe Sandra ce vrea să mănânce și am început să gătesc, am început să tai, ea s-a dus să doarmă.

Eu până la cinci am stat, cinci feluri am gătit. Când a venit ea, aveam ardei umpluți, ciorbă de perișoare, toate nebuniile le făcusem. Dacă aveam nervi, m-am apucat de gătit, am făcut cinci feluri. I-am zis să mai dea pe la vecini. M-am relaxat și am reușit să fac așa o analiză în timp ce găteam”, a declarat antrenorul, în podcastul lui Cătălin Măruță.

foto: Instagram

Fostul fotbalist este la a treia căsnicie

Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. După divorțul de prima nevastă, el a fost însurat și cu o brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a despărțit în 2013.

Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani. De câțiva ani, el se iubește cu Sandra Bachici.

„Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, a mai povestit Adrian Mutu, în cadrul podcastului lui Măruță.