Soția lui Adrian Mutu este o femeie foarte frumoasă, cu multe atuuri fizice. Se pare că frumusețea este moștenire de familie pentru Sandra, pentru că mama este la fel de frumoasă ca fiica ei.

Adrian Mutu și Sandra se iubesc de ani buni, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri. Partenera de viață a fostului fotbalist se mândrește cu o frumusețe ieșită din comun, dar și cu o mamă care întoarce toate privirile chiar și la 51 de ani.

Mama Sandrei Mutu arată fantastic la 51 de ani

Mariana Bachici, soacra lui Adrian Mutu, a ajuns la vârsta de 51 de ani în cea mai frumoasă formă. Femeia se mândrește cu un fizic pe care multe femeie de vârsta ei și-ar dori să îl aibă. Mărturisește că ar foarte mare grijă de ea și își dorește să păcălească din ce în ce mai mult trecerea timpului.

Mama Sandrei Mutu nu are operații estetice, însă depune eforturi pentru a se păstra în cea mai bună formă. Nu uită niciodată să se hrănească numai cu mâncare sănătoasă și pune accent pe masaje.

„Am multă grijă de mine, fac masaje multe, mănânc sănătos. Sunt fericită și liniștită acum pentru că sunt lângă ce iubesc cel mai mult pe lumea asta: copiii, nepoțelul, ginerele, cuscrii, într-un cuvant, familia!”,a declarat Mariana Bachici.

Așa arată soacra lui Adrian Mutu! Mariana Bachici arată de milioane la 51 de ani / FOTO
social media
Așa arată soacra lui Adrian Mutu! Mariana Bachici arată de milioane la 51 de ani / FOTO
social media

Soacra lui Adrian Mutu este prezentă în viața de familie a fiicei sale

Mariana Bachici este o mamă și bunică tare fericită. Femeia se implică pe cât posibil în creșterea micuțului ei nepot, Tiago. Micuțul este tare norocos să o aibă pe bunica aproape, cea care, de altfel, îi face toate poftele.

„Sigur că a avea un bebe e solicitant, e foarte grea perioada de început, însă nu am fost singură nici măcar o clipă, spre norocul meu. Am avut-o pe mama în permanență”, povestea Sandra Mutu despre ajutorul oferit de către mama sa.