În ediția de joi seară, 20 ianuarie, a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Adina Halas a răbufnit și a făcut mărturisiri care i-au bulversat până și pe jurații competiției de stil. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, spre uimirea tuturor. 

Ce s-a întâmplat cu Adina Halas la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Adina Halas a izbucnit în plâns la finalul ultimei ediții „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta a decis să-și spună toate nemulțumirile, după ce a aflat că este iar pe ultima poziție la voturi. Vedeta tv nu s-a mai putut abține și a recunoscut care sunt lucrurile care o deranjează cel mai mult în cadrul competiției de la Kanal D.

„Sunt absolut convinsă și așa cum v-am spus celor din fata televizoarelor ca o sa fiu deschisa cu voi si sunt si de data asta. Asta se va întâmpla. Simt același lucru pe care il simte și Raluca Dumitru, s-a întâmplat de foarte multe ori, am spus-o si la machiaj. Am trecut peste foarte multe frustrări în competiția aceasta, respect parerea juriului atunci când nu sunt de acord cu el și simt că aceasta e pozitia pe care voi rămâne. Asta e părerea mea.

E vorba de foarte multe momente, am revăzut si le-am notat pe toate. Nu as vrea sa influențez și nu am vrut și am simțit că e incorect si nu am vrut sa induc ca o colega ia steluțe pe nedrept. E ca un apogeu după o perioada de timp când am observat ca un crescendo. Eu nu am comentat jurizarea”, a declarat Adina Halas, la Kanal D.

foto: captură Kanal D

Maurice Munteanu a pus-o imediat la zid

Afirmațiile făcute de Adina Halas nu au rămas fără repercursiuni. Maurice Munteanu i-a dat replica, mărturisind că el a fost de prea mult ori îngăduitor cu ea și, chiar dacă nu merita. Juratul a mai dezvăluit faptul că, de-a lungul celor 7 sezoane „Bravo, ai stil! Celebrities”, au mai fost concurente care și-au strigat nemulțumirea.

„Rog regia să facă o selecție din ultimele 20 de ediții și am să demonstrez cu subiect si predicat cât de indulgent am fost. Ești o femeie matură și deșteaptă și spune cu subiect si predicat. Nu esti înțeleasă greșit. Suntem în sezonul 7, crede-ne că am avut această experiență pe final de sezon.

Nu este neapărat vina concurentelor, ci a noastră ca am fost prea permisivi, am dat cu prea mare lejeritate bravo, ai stil! Ma interesează o performanță”, a spus și Maurice Munteanu.