În 1985, cei doi au surprins pe toată lumea cu dansul lor, care a stârnit multe reacții.

Prințesa Diana a rămas și după moartea un adevărat simbol, dar mai ales una dintre figurile emblematice ale Casei Regale. Pe vremea când trăia, presa britanică nota faptul că actualul rege al Marii Britanii se simțea eclipsat de prezența soției sale, atunci când se afla în public. În timp ce Prințul Charles nu se simțea comod lângă Prințesa Diana, lucrurile au stat diferit între aceasta și John Travolta. 

Prințesa Diana și John Travolta, dansul care a rămas în istorie

În noiembrie 1985, Prințul Charles și soția sa au făcut un turneu în care prioritățile erau problemele financiare și sociale cu care se confruntau oamenii la nivel global.

Doar că nimic nu a mai contat, atunci când au apărut pe ringul de dans Prințesa Diana și John Travolta. Prima zi a turneului de la Washington a fost marcată de o cină organizată de Ronald Reagan și soția sa, Nancy. Acesta a fost momentul în care s-au întâlnit cei doi, iar dansul lor a rămas și acum în istorie.

 ( CITEȘTE ȘI: Ce relație a avut Prințesa Diana cu Freddie Mercury. Cât de apropiați erau cei doi, de fapt )

Adevărul din spatele legăturii dintre Prințesa Diana și John Travolta. Cât de apropiați erau, de fapt, cei doi
Arhivă

Cuplul regal a fost invitat la o gală la care erau invitate și nume mari din muzică, film și politică. Printre aceștia s-a numărat și John Travolta. La acel moment, actorul declara faptul că se simțea stingher între oameni atât de importanți.

Lucrurile s-au schimbat complet, atunci când a vorbit cu Prințesa Diana. Prima soție a Prințului Charles a atras atenția tuturor într-o rochie de catifea bleumarin. Ținuta a fost accesorizată cu un colier de perle și cu o pereche de cercei din aceleași pietre prețioase.

John Travolta a invitat-o la dans pe Prințesa Diana, iar ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri. Acele imagini au rămas și acum întipărite în mentalul colectiv, iar dansul lor a fost asemănat cu o scenă dintr-un film.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.