Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică a susținut-o pe Claudia Pătrășcanu în divorțul de Gabi Bădălău! Invitată în cel mai recent podcast al lui Cătălin Măruță, solista s-a confesat și a dezvăluit de ce a sprijinit-o pe fosta ei colegă de trupă, Claudia Pătrășcanu. 

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică a susținut-o pe Claudia Pătrășcanu în divorțul de Gabi Bădălău!

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bănică a susținut-o pe Claudia Pătrășcanu în divorțul de Gabi Bădălău! Prin anii 2000, Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru formau trupa „Exotic”.

Deși trupa s-a destrămat, Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu au păstrat legătura. Când s-a aflat că bruneta s-a despărțit cu scandal de tatăl copiilor săi, Andreea Bănică a fost cea care i-a sărit în ajutor Claudiei Pătrășcanu.

În cadrul podcastului lui Măruță, Andreea Bănică a recunoscut că nu și-a dorit nicio clipă să fie implicată în procesul de divorț al Claudiei Pătrășcanu.

„Poate că nu îmi doream să ajung într-un astfel de proces. Nu mi-am dorit niciodată. Am simțit că are nevoie de cineva care o cunoaște, care are curaj să spună. Îți trebuie un anumit curaj să spui asta. Claudia având doi copii. Suntem mame…”, a declarat cântăreața.

foto: arhivă personală

Ce sfat i-a dat Andreea Bănică Claudiei Pătrășcanu

La începutul anului trecut, Andreea Bănică declara că și-a sfătuit prietena să nu mai facă public tot ce se întâmplă în viața ei și că tot acest proces de divorț ar trebui trecut fără declarații controversate și scandal public.

„Eu am ajutat-o cât am putut s-o ajut. Nu mă interesează deloc să vorbesc despre familia ei. Nu sunt genul să mă bag în astfel de scandaluri și am sfătuit-o întotdeauna pe Claudia să stea liniștită și să nu vorbească deloc. Nu pot eu să decid.

Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a spus Andreea Bănică, la Xtra Night Show.