Andreea Bănică este hotărâtă ca în anul 2022 să aibă mai multă grijă de ea.

Andreea Bănică își dorește să arate din ce în ce mai bine, așa că se gândește serios să apeleze la câteva operații estetice pentru a-și menține tinerețea. După cum știm, artista nu are nicio operație momentan, însă se pare că de acum înainte ia în calcul varianta de a se înfrumuseța în cabinetul medicului estetician.

În ciuda aparențelor, Andreea Bănică nu a recurs la nicio operație estetică până acum. Este naturală din cap până în picioare și nu putem decât să admirăm faptul că arată foarte bine având în vedere că a devenit mamă de două ori.

Andreea Bănică, pregătită pentru operațiile estetice

Andreea Bănică și-a promis că în anul 2022 va face unele schimbări și că va avea mult mai multă grijă de ea. Deja lucrurile încep să se concretizeze, pentru că astăzi vedeta a făcut o vizită medicului estetician.

„Am plecat anul acesta cu gândul să am mai mută grijă de mine. Voi începe mergând la o clinică. Astăzi o să fac un tratament. Vreau să fiu și mai frumoasă, așa că încep cu un tratament. Mi-am făcut o mezoterapie injenctabilă pentru un look fresh și gata pe azi.”, a povestit Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică depune eforturi pentru a se întreține

Andreea Bănică se gândește să apeleze la două intervenții estetice. Este vorba despre mărirea buzelor și ridicarea sânilor. Având în vedere că nu mai e la prima tinerețe, artista este conștientă că este necesar să-și întrețină frumusețea prin intermediul operațiilor estetice. În viitorul apropiat ne așteptam la câteva schimbări în ceea ce privește fizicul frumoasei cântărețe.

social media

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare. Pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

Până când va apela cu adevărat la operațiile estetice, Andreea Bănică se răsfață cu tratamente faciale pentru a avea un ten impecabil. De data aceasta, a ales să facă mezoterapie injectabilă, procedură care îi promite cele mai bune rezultate.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.