Adela Popescu, la fel ca și colegul ei Cabral, a simțit nevoia de o pauză.

Cei doi au venit din jungla dominicană și au decis să o mică absență de pe micile ecrane le va fi benefică. În cazul Adelei, se pare că aceasta va reveni în televiziune mai repede decât se așteptau fanii.

Adela Popescu este una dintre vedeteranele televiziunii. Soția lui Radu Vâlcan a cochetat cu actoria, cu muzica, dar a ajuns la concluzie. Și anume, aceea că cel mai bine i se potrivește ipostaza de prezentatoare. De ani de zile, a fost la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, de pe PRO TV. Și, în timp ce colegii ei s-au tot schimbat, vedeta a rămas singura constantă.

Adela Popescu și-a obișnuit fanii să o vadă în fiecare dimineață, de luni până vineri, la „Vorbșete lumea”. Pentru că dorea o schimbare în viața, dar și în cariera sa, aceasta a decis, anul trecut, să plece în Republica Dominicană. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost o adevărată provocare și pentru ea, din toate punctele de vedere.

Adela Popescu revine în televiziune. Soția lui Radu Vâlcan a avut o pauză de aproape un an
Social media

Adela Popescu a profitat din plin de pauză

Tocmai de aceea, după ce a ajuns proiectul la final, Adela nu a mai fost convinsă că vrea să revină alături de colegii de la „Vorbește lumea”. Vedeta a luat o pauză, iar în această decizie a avut parte de toată susținerea soțului ei.

Dar, pauza Adelei nu a durat prea mult, căci plănuiește să revină pe micile ecrane. De fapt, aceasta este în negocieri intense pentru a-și relua activitatea. Deși a fost destul de secretoasă cu acest subiect, soția lui Radu Vâlcan a dat de înțeles că nu va pleca de la PRO TV.

Cel mai probabil, fanii vor avea ocazia să o vadă pe micile ecrane din toamnă. Tot atunci, trustul va lansa și noua grilă de toamnă.