Iată ce nu a putut găsi sub nicio formă Adela Popescu în Republica Dominicană.

În această perioadă, Adela Popescu se află în Republica Dominică alături de familia sa, pentru filmările unui show de televiziune. Întreaga sa experiență acolo este o mare aventură, însă actrița a ajuns la un mare impas acolo. Iată ce obiect a dorit să găsească acolo însă a fost de negăsit în această țară.

Adela Popescu a plecat cu întreaga familie în Republica Dominicană, pentru fimările unui show de televiziune. Se pare că această plecare pentru actrița este ca o aventură care vine la pachet cu multe situații neprevăzute. Vedetei i-a fost imposibil să găsească un obiect pe care îl considera esențial în orice parte a lumii. Ei bine, se pare că locuitorii din Republica Dominicană nu țin morțiș să aibă acest lucru în casa lor.

social media

CITEȘTE ȘI: Care este cel mai mare regret al Adelei Popescu: „Mi-ar fi plăcut să..”

Adela Popescu, în impas în Republica Dominicană

Se pare că Adela Popescu a avut probleme în a găsi un obiect pe care toată lumea îl are în casele din România. Astfel, pentru că fiul ei cel mic avea nasul înfundat, vedeta a trebuit să ia măsuri astfel încât cel mic să poată respira fără probleme.

Fiind mămică a trei băieți, aceasta a preconizat că acest fel de incidente se vor întâmpla și astfel a venit pregătită. Însă, actrița nu avea cum să își ia aspiratorul după ea, plecând cu gândul că va cumpăra unul din Republica Dominicană. Însă, se pare că acest aparat a fost de negăsit.

„Deși eu am luat de toate, (…) am luat și furtunul acela, adică batista bebelușului, gândindu-mă că o să-l conectez la un aspirator. Eu am văzut că femeia care ne face curățenie nu dă cu aspiratorul (…) a zis că nu e nevoie, că aici nu e praf. Într-adevăr, aici nu e praf și se dă cu mătura. (…) Am început să căutăm un aspirator. Am cerut un aspirator (..) ”nu există aici aspirator”. Cum, mă, oameni buni, nu există asirator?! Am sunat la șeful firmei care face recrutarea celor care fac curățenie ”pău nu, că noi n-avem aspiratoare”. Credeți-mă, peste tot am întrebat. Nu există aspiratoare nici de cumpărat.”, a spus Adela Popescu, pe InstaStory.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.