Anul acesta a fost unul extrem de provocator pentru Adela Popescu.

Vedeta a prezentat una dintre cele mai grele emisiuni și, deși poate nu a părut, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost o experiență grea și pentru ea. Soția lui Radu nu a acceptat propunerea de a merge în jungla dominicană din prima, ci a pus câteva condiții.

Adela Popescu a trecut în portofoliul ei impresionant încă o emisiune de succes. Cu câteva luni în urmă, prezentatoarea de la PRO TV a spus „da” unuia dintre cele mai dificile proiecte din viața ei. Dacă, până acum, Radu era cel care pleca departe de casă, de data asta, a experimentat și Adela acest sentiment.

Așa cum era de așteptat, proiectul nu a fost deloc unul ușor. Deși probele grele le-au dus concurenții, nici pentru Adela Popescu și Cabral nu a fost mai ușor. Marele lor avantaj a fost faptul că sunt foarte buni prieteni, iar chimia dintre ei s-a văzut cu ochiul liber. Totuși, înainte de a spune da și de a-și face bagajele, Adela a avut câteva întrebări, dar și condiții de impus celor din producție.

Adela Popescu, greu de convins. Ce condiții a impus vedete pentru a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
social media

Adela Popescu pune familia pe primul loc

Vedeta este foarte atașată de familie, așa că s-a gândit cum să îmbine utilul cu plăcutul. Fără să stea prea mult pe gânduri, una dintre primele ei întrebări a fost dacă poate să își ia și familia în Republica Dominicană. După ce a auzit că răspunsul este unul afirmativ, vedeta a fost în al nouălea cer.

Astfel, prezentatoarea, soțul și copiii ei au plecat cu toții către jungla unde avea să se filmeze „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Faptul că i-a avut pe cei dragi alături de ea a fost mult mai relaxant și a ajutat-o foarte mult. Împreună, Adela și Radu Vâlcan au trecut prin cea mai grea experiență din viața lor și anume, Uraganul Fiona.

„Prima întrebare pe care am adresat-o a fost “Pot să merg acolo cu familia?”. Mi s-a spus “Da”. Am zis “Ok. Atunci merg”. Eram foarte liniștită și că știam de Cabral, de care mă leagă o prietenie foarte lungă și foarte frumoasă.

Proiectul îl știam din sezonul trecut și mi s-a părut o super provocare. Mai ales că visul meu, cei apropiați știu, era să petrec o lună, două undeva într-o țară caldă cu familia. Și visul mi s-a îndeplinit”, a spus vedeta pentru ciao.ro.