Adela Popescu a trecut prin cele mai sumbre momente din viața ei alături de Radu.

Adela Popescu a acceptat anul acesta cel mai ambițios proiect din cariera sa. Vedeta are multe formate TV la activ, dar, de departe, cel care a scos-o din zona de confort a fost „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Jungla nu a fost deloc prietenoasă cu prezentatorii, mai ales că, la un moment dat, s-au confruntat și cu Uraganul Fiona.

Adela Popescu nu va uita niciodată experiența din jungla dominicană. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost un proiect care a ajutat-o să își depășească limitele. Și la propriu, dar și la figurat. Vedeta nici nu și-a imaginat că la capătul pământului avea să o aștepte una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața ei.

Spre finalul competiției, cei din producție au aflat că un uragan extrem de violent a lovit Costa Rica. Aceștia știau că zona în care avea loc filmările uraganul nu avea să lovească, însă realitatea a fost cu totul și cu totul alta. Nici Adela, dar nici soțul ei nu au luat prea în serios avertismentele, așa că și-au văzut liniștiți de viață.

Adela Popescu a trăit clipe de groază în Republica Dominicană. Soția lui Vâlcan a vorbit pentru prima dată despre asta
social media

Adela Popescu: „Era ca-n filmele cu sfârșitul lumii”

Cei doi erau la restaurant în momentul în care lucrurile au început să degenereze. Toți cei din local au părăsit incinta, iar Adela l-a luat pe Radu și au plecat spre locul în care erau cazați. Uraganul Fiona s-a dezlănțuit imediat, așa că toți cei din producție s-au adăpostit cum au putut mai bine. Vizibil speriată, prezentatoarea a baricadat totul, în speranța că nu se va întâmpla nimic grav.

Uraganul Fiona nu a durat foarte mult, dar a fost suficient pentru a provoca daunele inimaginabile. Jungla a fost nemiloasă și a măturat totul în calea ei. Concurenții nu și-au mai recunoscut nici taberele în care au petrecut mai bine de două luni. Întoarsă acasă, Adela a povestit tuturor că este norocoasă că a trecut cu bine de acel episod.

„O furtună oribilă. Ce a urmat a fost agresiv. Când ne-am trezit era ca in filmele cu sfârșitul lumii. Aa ieșit din casă și eram fix ca niște supraviețuitori.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.