Adela Popescu a vorbit recent despre problemele pe care le are cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a dezvaluit si o intamplare dintre sotul ei si o colega de-ale lui, de la munca. Groaznic in ce situatie a pus-o prezentatorul de la Insula Iubirii pe femeie! Sotia lui l-a inteles totusi si a apreciat tot ce face pentru ea si familia lor.

Reclamă

Adela Popescu a trecut recent prin cosmarul vietii ei. Vedeta a lipsit cateva zile de la carma emisiunii pe care o prezinta la ProTV. Multi s-au ingrijorat, crezand ca artista ar fi fost infectata cu coronavirus. Adevarul a fost altul, insa tot a implicat internarea Adelei la spital. Sotia lui Radu Vâlcan a avut dureri insuportabile de stomac, pricinuite de o bacterie care se regaseste in carnea de pui. Aceasta a primit ingrijiri medicale in regim de urgenta si a trebuit sa fie spitalizata pentru cateva zile.

Radu Vâlcan, un bărbat dificil?

Cel care i-a fost alaturi in aceasta perioada a fostul chiar sotul ei, Radu Vâlcan. Acesta s-a ingrijit de cei doi copii si de starea ei, tocmai pentru ca Adela Popescu sa se poata reface cat mai repede. Dupa cumpana traita, vedeta ProTv a oferit cateva declaratii sincere despre sotul ei. Femeia a dezvaluit chiar si o intamplare de a barbatului cu o colega de munca de-a acestuia. Sigur lui Radu nu i-a picat bine faptul ca Adela a impartasit asta cu o tara intreaga:

Reclamă

„Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută”, a povestit Adela Popescu pentru cristinastanciulescu.ro.

„Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a mai spus ea.