Adevărul despre boala Adelei Popescu este unul socant! Prezentatoarea de la Vorbeste Lumea a ajuns la spital cu dureri groaznice. Iar asta din cauza unei greseli pe care multe gospodine o fac. Acum vedeta a fost externata, dar este in convalescenta. Inca urmeaza tratament pentru a se vindeca definitiv de boala care a facut-o sa ajunga la urgente. Dar care este adevarul despre imbolnavirea Adelei? Cum s-a infectat?

Reclamă

Ei bine, adevărul este că Adela Popescu s-a imbolnavit de la carnea de pui. Afectiunea vedetei este una destul de periculoasă și poate porni de la un gest simplu pe care oricine il face in bucatarie. Nu te-ai fi gandit ca este o greseala. Vedeta a declarat ca atunci cand a ajuns la spital cu dureri ingrozitoare, medicii nu au stiut care poate fi cauza. Acestora le-a luat o saptamana si multe analize sa realizeze ca totul a plecat de la carnea de pui.

”S-a descoperit o inflamație a intestinului, dar nu se știa exact ce e. Mi s-au făcut analize, mai multe investigații și s-a descoperit că am o bacterie extrem de periculoasă. Este o bacterie care se găsește în special în carnea de pui. Acum fac tratament cu antibiotic”, a explicat Adela Popescu la ”Vorbește lumea”.

Reclamă

Adevărul despre carnea de pui! Cât de periculoasă poate fi:

Carnea de pui ascunde multe pericole, iar mulți oameni nu stiu adevărul. Pe lângă Salmonella, carnea de pui mai poate contine alte doua bacterii periculoase: Yersina Enetrocolitica și Campylobacter Jejuni. Acestea sunt criofile, adică iubitoare de frig, iar la congelare continuă să se înmulțească și să producă exotoxine. Ce poti face pentru a nu te imbolnavi? Ei bine, mediul de vehiculare al acestor bacterii este apa: de aceea carnea de pui nu se spală, iar dacă totuși acest lucru se întâmplă, sub nici o formă nu trebuie folosit jetul de apă! Acesta le va dispersa pe toata suprafata carnii si riscul de imbolnavire este ridicat.