De mai bine de doi ani, ADDA trăiește un coșmar. O pastila i-a declanșat artistei o alergie pe care medicii au diagnosticat-o greșit. Responsabilă din fire, soția lui Rizea a urmat întocmai tratamentul prescris, până când a aflat că boala a fost depistată greșit.

ADDA este revoltată pe competența medicilor și pe bună dreptate. De când a aflat că are intoleranță la histamină, artista nu s-a luptat doar pentru drepturile ei, ci și pentru ale comunității sale. Zeci de fani i-au scris zilnic Addei și i-au spus că recomandările ei le sunt de mare ajutor. Acum, vedeta s-a gândit să meargă mult mai departe cu asta.

Adda nu se rezumat doar la binele ei, ci a decis să se adreseze Ministerul Sănătății. Artista știe cât de serioasă este această boală și cât mult se pot agrava lucrurilor dacă nu sunt respectate anumite aspecte. Soția lui Cătălin este conștientă că acestei categorii de bolnavi nu i se acordă deloc atenție, așa că a decis să lupte pentru reglementarea ei.

Adda, revoltată pe răspunsul primit de Ministerul Sănătății. Artista promite că nu se va lăsa până când nu i se va face dreptate
Instagram

Adda luptă pentru a-și face dreptate

Adda a înaintat o petiție prin care solicita organelor competente, în speță, Ministerul Sănătății, să se implice mult mai mult față de această categorie de bolnavi. Cei care suferă de intoleranță la histamină nu sunt deloc puțini și numai era știe 700 de persoane pe care le-a cunoscut în această perioadă.

Din păcate, Ministerul Sănătății nu a rezonat deloc cu cererile artistei. Deși tratamentul este unul costisitor, Adda a primit un răspuns negativ. Revoltată pe întreagă situație, artista a postat răspunsul primit pe Instagram. Artista a vrut să le arate tuturor cum funcționează, de fapt, lucrurile.

„Comisia consideră că, deși intoleranța la histamină este un simptom supărător, care poate afecta calitatea vieții, acesta nu reprezintă un diagnostic în sine (…) Cu regret față de suferința dumneavoastră.

„Nu se decontează nicio analiză! Nu există niciun magazin care să aibă etichete speciale pentru cei cu HIT. Cei cu HIT ori mor de foame, ori mor de la mâncare! Bravo, România! Bravo!”, a postat Adda pe Instagram.