După ce în urmă cu câteva luni, Adda își întrista fanii anunțând că renunț pentru o perioadă la activitatea profesională, acum a venit cu vești bune. Recent, artista a anunțat că se va întoarce pe scenă, iar internauții au fost bucuroși să afle vestea. Se pare că stare de sănătate a artistei s-a îmbunătățit și este gata să își reia activitatea.

Adda pare că a trecut peste momentele dificile și este gata să revină în lumina reflectoarelor. În luna februarie, după ce un an jumătate a urmat un tratament greșit, aceasta a aflat că suferă de o boală numită borelioză, fiind o bacterie transmisă de căpușe. Artista a fost nevoită să urmeze un tratament dur, iar acum pare că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

Așa că, Adda este gata să revină pe scenă și este extrem de încântată de acest lucru. Însă, artista are și unele temeri, dar este hotărâtă să dea tot ce poate și să revină la forma de dinainte.

„Bucuroasă să vă spun ca sunt în studio după câteva luni de pauză. Îmi înving teama de oameni, anxietatea și frica că nu voi mai putea da totul la maxim. Că voi fi judecată dacă uit cuvinte sau dacă voi face ceva greșit.

Bucuroasă că am răbdare cu mine și că am din nou idei și planuri pe care, în curând, le voi pune în practică. Îmi sare inima din piept că încep concertele și că voi filma clip nou. Recunoscătoare pentru oamenii care au rămas și pentru cei care au plecat. Cam atât despre mine.”, a scris Adda pe rețelele sociale.

Adda revină pe scenă, după o pauză lungă. Artista e pregătită să uite de boală și să își reia activitatea
Instagram

Adda, diagnostic grav

În urmă cu doar câteva lui, Adda afla că a fost diagnosticată greșit. Abia când i-au paralizat mai multe părți ale corpului, vedeta a descoperit cu ce se confruntă exact. Adda suferă de borelioza și bartonella, boli ce sunt transmise de căpușe, țânțari și ploșnițe, iar recuperarea și tratamentul sunt extrem de dificile.

„Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual și așa mai departe. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liber prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor, pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi depinde și de tipul Borelliei.

Din punct de vedere alimentar, ai două opțiuni și chestia asta m-a ajutat pe mine să fiu foarte strong, să hrănești boala sau să te hrănești pe tine pentru că corpul tău care vrea să trăiască și care vrea să fie sănătos n-o să-ți ceară niciodată junk-food. Cine îți cere junk-food?

E mizeria din tine care vrea să trăiască și intră în sevraj dacă nu îi mai dai. E ca la fumători, dacă nu au țigări o iau razna. La fel se întâmplă și cu aceste bacterii, în momentul în care tu nu le mai dai ce le place să mănânce ca să fie puternice și să se înmulțească o iau razna și încep să își ceară.”, le-a povestit Adda urmăritorilor săi.