Adda este una dintre cele mai transparente artiste de la noi. Aceasta nu s-a ferit să vorbească deschis despre problemele pe care le întâmpină zi de zi, inclusiv pe cele cu fiul ei. Alexandru nu are niciun secret față de mama lui și nu puține au fost dățile în care a surprins-o pe mama lui.

Adda ține foarte mult la relația pe care o are cu fanii ei. Artista vorbește constant cu cei din comunitatea ei, iar recent, i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Adda și familia ei s-au mutat la casă nouă, așa că artista petrece foarte mult în confortul casei sale pentru inspirație.

Soția lui Cătălin Rizea este foarte ocupată cu filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva”. Însă, asta nu înseamnă că nu are timp pentru cea mai importantă persoană din viața ei și anume, Alex, fiul ei. Într-o zi, când acesta a venit de la școală, a început să cânte o piesă. Toate bune și frumoase, doar că, nu era o piesă din repertoriul mamei sale celebre.

Adda, lăsată cu gura căscată de fiul ei. Ce piesă fredonează fiul ei, la doar câțiva anișori social media

Nu oricine reușește să o lase pe Adda fără cuvinte

Alex cânta o piesă de la 5GANG și, așa cum știm cu toții, versurile nu sunt tocmai unele ok. Adda nu s-a putut abține și a vrut să-l filmeze pe fiul ei pentru a arăta dovada tuturor. Videoclipul i-a amuzat pe toți, iar comentariile sunt cale mai de care mai uimitoare.

Nu este pentru prima dată când Adda este surprinsă de cel mic. Anul trecut, artista a descoperit că fiului ei îi place de una dintre colegele lui de la grădiniță. Ba mai mult, vedeta a primit mesaje din partea educatoarei în care Alex o ținea de mână pe colega lui. Una peste alta, Adda trebuie să se pregătească pentru toate, pentru că Alex pare plin de surprize.

@addabaladdaofficialAm intrat in depresie…. ?

♬ original sound – addabaladdaofficial