Adda și soțul ei au fost la un pas de a intra în marea finală.

În urmă cu mai bine de trei ani, Adda și Cătălin și-au luat inima-n dinți și au ieșit din zona lor de confort. Cei doi și-au supus relația unuia dintre cele mai dure teste. Și anume, „Asia Express”. Deși a fost o competiție grea, artista și soțul ei nu vor uita niciodată această experiență.

Adda și Cătălin au fost una dintre cele mai apreciate, dar și amuzante echipe din „Asia Express”. Încă de la început, cei doi au stabilit că nu se vor folosi de măști și că vor fi mai sinceri ca niciodată. Din păcate, comportamentul artistei a fost înțeles greșit de către cei de acasă. Adda a început să fie taxată pentru vorbele pe care i le-a spus lui Cătălin și a pierdut chiar și colaborări din cauza asta.

Din fericire, nici ea și nici Cătălin Rizea nu au pus la suflet vorbele răutăcioase. Relația lor s-a consolidat mai mult ca niciodată după „Asia Express”. Cei doi au avut ocazia să se descopere în situații tensionate și să își depășească cele mai mari frici.

Cu ce condiție ar mai repeta Adda și Cătălin experiența „Asia Express”
Social media

Adda și Cătălin s-au întors mai puternici din „Asia Express”

Adda și soțul ei s-au completat de minune. Nu a fost probă pe care să nu o fi dus-o la capăt cu succes. „Asia Express” a fost concursul care le-a arătat că nimic nu este imposibil și că doar împreună pot depăși orice greutate. Acum, când privesc retrospectiv, Cătălin și soția lui parcă ar mai vrea să mai alerge cu rucsacul în spate.

Cei doi au recunoscut că ar spune „da” oricând unei astfel de competiții. Ba chiar ar pleca instant în „America Express”, dar cu câteva condiții. Ca sezonul în care concurează să fie unul dedicat celor mai bune echipe. Addei și lui Cătălin i-ar plăcea să fie în același sezon cu Bordea și cu Cortea, dar au și nume pe care nu și le-ar dori.

„Poate se face un Best Of și mergem toți acolo. La asta m-aș mai băga, dar fără Scărlătescu. De la o vârstă de încordezi mai tare, ai spasme.”, au spus Adda și Cătălin.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.