Adda nu a iertat pe nimeni în cartea sa.

Industria muzicală nu este deloc una ușoară, iar Adda a aflat asta pe pielea ei. Artista a avut o pasiune nebună pentru muzică și nu a renunțat până când nu și-a îndeplinit dorința. Acum, ajunsă pe cele mai mari scene din țară și mai încrezătoare ca niciodată, vedeta a dat toate cărțile pe față. 

De mai bine de doi ani, Adda a aflat că lumea nu apreciază sinceritatea. Artista a fost mereu sinceră cu cei din jurul ei, chiar dacă adevărul a mai și durut, din când în când. Vedeta știe cât de greu i-a fost să își creeze un nume în industrie și nu se ferește să recunoască asta. Ba chiar, se pare că unii colegi nu au făcut decât să îi pună bețe-n roate.

Adda a avut mult de suferit după ce s-a întors din „Asia Express”. Artista a fost transparentă pe tot parcursul competiției, dar comportamentul ei a fost interpretat greșit. Deși se aștepta la unele reacții din partea publicului, vedeta a recunoscut că nu se aștepta la același comportament și din partea anumitor colegi de breaslă.

Adda a pornit un nou scandal. Ce acuzații îi aduce colegului său de breaslă, CRBL
social media

Adda a primit scuze după 3 ani

Și tot despre colegii ei din industrie a vorbit și în cartea sa lansată recent, „Cele trei Adda”. Mai exact, despre CRBL. În ciuda faptului că au colaborat și au lansat un hit, se pare că între cei doi relația nu a fost deloc una grozavă.

În paginile cărții sale, Adda a povestit despre cum a fost umilită de către artist. Chiar la începuturile carierei sale! CRBL a refuzat de multe ori să cânte pe aceeași scenă cu ea sau să apară în aceleiași emisiuni. Ceea ce i-a pus capac Addei a fost un episod în care CRBL s-a dezlănțuit fix înainte să urce pe scenă.

Pe un ton dictatorial, acesta i-a interzis artistei să urce și cânte pe scenă cu el. În schimb, a asigurat-o că i-a păstrat vocea pe refren și că va pune o poză cu ea pe fundal.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La un post de radio, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL.

Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă. În momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine. Deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap. Îmi venea să-l bat. Să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime.(…).”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.