Adda a suferit enorm din dragoste, dar Cătălin a fost cel care i-a redat speranța.

Adda este în culmea fericirii. Artista a lansat prima ei carte și nu se aștepta să se bucure de un succes atât de mare. În prima zi de când a fost disponibilă pentru a fi cumpărată, aceasta a ajuns bestseller, iar asta înseamnă un singur lucru. Și anume, că soția lui Cătălin a reușit să ajungă la inimile fanilor.

Încă de acum ceva timp, Adda și-a „amenințat” fanii că va lansa o carte în care va trece femeia prin toate stările ei. Artista s-a ținut de cuvânt, iar săptămâna trecută „Cele trei Adda” a văzut lumina tiparului. În această carte, așa cum a promis, artista a fost mai sinceră ca niciodată și a dat totul din casă, inclusiv episoadele mai puțin plăcute.

Așa cum a scris și pe Instagram, cartea le este dedicată lui Cătălin și lui Alex, două dintre persoanele care o susțin cel mai mult. Deși nu a vrut să întristeze pe nimeni, Adda a povestit unul dintre cele mai dure episoade din viața ei. Fiind prima dată când a vorbit despre asta, artista s-a simțit liberă doar prin intermediul cărții.

Astfel, aceasta a povestit cum a decurs una dintre relațiile ei din trecut. Adda nu s-a ferit să menționeze faptul că fostul ei iubit o bătea la ordinea zilei. Aceasta a trăit o relație toxică, însă nu putea, sub nicio formă, să își părăsească partenerul.

Adda, mărturisiri sfâșietoare despre fostul ei iubit. „M-a dat cu capul de beton”
social media

Adda și-a găsit fericirea alături de Cătălin

Bătăile și vorbele urâte erau ceva normal la ea în relație. La un moment dat, începuse să se obișnuiască și să tolereze un astfel de comportament. Până când, într-o zi, totul a degenerat într-un scandal mostru și într-un episod care a lăsat răni adânci. La propriu, dar și la figurat.

Adda nu a făcut public numele agresorului ei, dar este sigură că dacă va ajunge cartea pe mâinile lui, se va regăsi în poveste.

„Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant. Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat.

A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu Iartă-mă!”, a scris Adda

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.