Acum. Accident cumplit în Gorj. Şapte oameni nevinovaţi s-au ales la spital, cu răni grave. Totul s-a întâmplat din cauza unui accident grav de circulaţie. Tragicul eveniment a avut loc luni seara pe DN66, în afara localităţii Bretea Streiului.  Cel vinovat de producerea accidentului rutier este, potrivit poliţiştilor, un tânăr de 23 de ani.

Şoferul este din oraşul Turceni, judeţul Gorj. El a intrat pe contrasens din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi a băgat şapte oameni în spital. Din cauza lui, zeci de medici şi asistente sunt puşi pe jar, iar victimele sunt în spital, expuse coronavirusului.

Acum. Accident cumplit în Gorj. Şapte persoane sunt implicate

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr în vârstă de 23 de ani din oraşul Turceni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, din direcţia Haţeg spre Deva, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

În urma accidentului au fost răniţi grav doi conducători auto. Lângă aceştia se adaugă şi a cinci pasageri din cele două autoturisme. Unul dintre pasagerii răniţi se afla în autoturismul care a intrat pe contrasens, iar celelalte patru victime erau în maşina care circula regulamentar.

Acum. Accident cumplit în Gorj. Şapte persoane sunt implicate

La faţa locului au intervenit de urgenţă pentru a acorda ajutor şi îngrijiri medicale 10 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi ale SMURD. Victmele au vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani. Din nefericire, cu toţii au fost duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Deva. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr.Călin Dumitrescu.

Tânărul vitezoman riscă o pedeapsă usturătoare. Poliţiştii au deschis o anchetă de cercetare pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.