„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube.”

Vineri seara, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliție după ce s-au luat la bătaie în plină stradă. Cei doi și-au împărțit lovituri. Iar toată lume se întreabă care a fost mărul discordie, mai ales că lucrurile păreau să se liniștească. Anamaria Prodan a făcut lumină și a dezvăluit ce l-a înfuriat așa de tare pe antrenor.

Întreg scandalul, finalizat cu o bătaie pe cinste, dintre impresară și antrenor ar fi pornit de la unele afirmații apărute, joi, în spațiul public. Mai exact totul ar avea legătură cu botezul de astăzi al micuțului Liam. Se pare că au apărut anumit zvonuri potrivit cărora printre invitații de la botez s-ar afla și bărbați din trecutul Corinei Caciuc, din Dubai. Aceste lucruri au ajuns și la urechile lui Laurențiu Reghecampf, care a bănuit că fosta parteneră ar fi lansat zvonurile.

Astfel, atunci când antrenorul a ajuns la vila din Snagov ar fi ridicat această problemă, iar până la scandal a mai fost doar un pas. Anamaria Prodan susține că nu are nicio legătură cu zvonurile și s-a apărat.

 „Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube. Cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului. Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât!

Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

(CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan, mesaj pentru fiul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Ce i-a transmis impresara lui Liam)

Abia acum s-a aflat! De la ce a pornit tot scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghe „Toată nebunia a început…”
Instagram

„Era efectiv turbat”

Anamaria Prodan a mai declarat că tot subiectul l-a enervat la culme pe antrenor și nu a mai ținut cont de nimic. A explodat, iar ce a urmat a surprins pe toată lumea. Acum, impresara nu vrea să mai audă nimic de fostul partener. Speră ca divorțul să se finalizeze cât mai repede și totul să se termine.

„Eu, copilul meu și finii mei nu putem să stăm drepți, cu mâinile la spate, ca să ne bată Reghecampf! Noi ne-am apărat. Toți trei ne-am apărat, și copilul și bona, și finul meu, toți patru. Noi toți ne-am apărat. În condițiile în care acest om era efectiv turbat!

Ceea ce se întâmplă e strigător la cer. E umilitor pentru mine și pentru copiii mei. Anturajele în care Reghecampf astăzi trăiește l-au educat într-un alt fel în care noi îl educasem pe Laurențiu Reghecampf. Au scos din el un monstru. Nu ceea ce noi am lucrat și am pus cărămidă și cărămidă să scoatem un produs minunat numit Reghecampf.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.