„Neatza cu Răzvan și Dani” este una dintre cele mai longevive emisiuni matinale de la noi. De mai bine de 16 ani, la cârma ei se află Răzvan Simion și Dani Oțil. Cei doi se potrivesc de minune acestui format, dar ce părere ai dacă ți-am spune că nu ei au fost primii în cărțile de la Antena 1?!

Răzvan Simion și Dani Oțil nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi sunt prieteni de-o viață, iar de când s-au cunoscut sunt de nedespărțit. Cel mai important proiect din viața lor de prieteni este, fără doar și poate, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Emisiunea bifează audiențe record în fiecare dimineață și se pare că ei sunt rețeta succesului.

Înainte de a ajunge la Antena 1, cei doi au prezentat matinalul pe Național TV. Acolo, au fost remarcați de toți producătorii care au ajuns la concluzia că ei sunt cei mai potriviți pentru o emisiune de succes. Și chiar așa a fost. Însă, înainte ca cei doi să primească oferta de a lucra la Antena 1, un alt prezentator fusese luat în vizor.

Abia acum s-a aflat! Cine trebuia să prezinte, de fapt, „Neatza cu Răzvan și Dani” Social media

„Neatza cu Răzvan și Dani” trebuia să aibă un singur prezentator

Probabil, așa cum era de așteptat, este vorba despre nimeni altul decât Cătălin Măruță. Soțul Andrei a fost primul remarcat și ofertat să preia ștafeta la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Pe vremea aceea, aceasta prezenta „Tonomatul de pe 2” și a refuzat oferta. Principalul motiv a fost faptul că pleca la mare în acea vară pentru a realiza „Plaja lui Măruță”.

Acum, atât Măruță, cât și Răzvan și Dani au emisiuni de succes și, mult timp au fost considerați rivali de audiențe. Prezentatorii se înțeleg foarte bine, iar Cătălin a recunoscut că încă așteaptă momentul în care cei doi vor accepta propunerea de a merge la podcastul său. Se pare că au mai primit propuneri din partea echipei, dar nu s-a concretizat nimic.

„Noi, la un moment dat, am fost concurenți pe același tronson. Ei făceau la Național TV, eu eram la TVR 2. Înainte ca ei să fie la show-ul pe care îl fac, propunerea asta am avut-o eu de la Sorin Enache, cel care fusese director la PRO TV.”