Dani Oțil este mereu sincer, așa că întrebările care presupun nominalizări sunt perfecte pentru el.

De-a lungul celor 14 ani de emisiune, la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-au perindat zeci de „vecine”. De fapt, matinalii au fost primii care au venit cu acest concept pentru asistenta bună la toate. Acum, după ce a lucrat cu nume celebre de la noi, Dani Oțil este în măsură să întocmească un top. 

„Neatza cu Răzvan și Dani” este cea mai longevivă emisiune matinală din România. Nu este deloc ușor să realizezi un astfel de format, ani la rând, în regim live. Dani Oțil și Răzvan Simion știu asta foarte bine, însă, pentru ei pare că totul vine natural. Audiențele pe care le înregistrează sunt rezultatul muncii lor, dar și al echipei bine închegate.

Dacă cei doi au fost mereu constanți în acest format, nu același lucru se poate spune și despre vecinele lor. Andreea Mantea a fost printre primele care s-a aventurat proiectului și care a lucrat cu Răzvan și Dani. „Neatza” a fost o rampă bună de lansare pentru ea, însă colaborarea nu a fost una prea lungă.

Imediat după Andreea, locul de asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost preluat de Daniela Crudu. Bruneta s-a integrat foarte repede și a lucrat extrem de bine cu Dani Oțil și cu Răzvan. Din păcate, nici Daniela nu a stat prea mult și a cedat locul Roxanei Ionescu.

weekend. Dani Oțil a recunoscut. Care a fost cea mai bună vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani”
Instagram

Dani Oțil nu a stat prea mult pe gânduri

„Mama Natură”, așa cum era cunoscută în showbiz la momentul respectiv. Roxana a rămas în relații foarte bune cu Dani Oțil și, drept dovadă, împreună cu Tinu Vidaicu sunt nașii prezentatorului. Nici Roxana nu a stat prea mult timp în emisiune, așa că, imediat după ea a venit Flavia Mihășan.

Flavia a fost una dintre cele mai longevive asistente. Colaborarea dintre ea și format ar fi durat mult mai mult dacă nu intervenea sarcina. Deși fanii s-au așteptat ca aceasta să revină pe micile ecrane, cel de-al doilea copil a făcut-o să renunțe definitiv la asta.

Și totuși, întrebat de către Horia Brenciu care este cea mai bună asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, soțul Gabrielei nu a menționat niciun nume din cele enumerate. Dani și Răzvan, la unison, au recunoscut că Ramona Olaru este cea mai bună.

„Ramona Olaru este cea mai bună vecină. E ca în căsnicie. Ultima soție e cea bună.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.