Virgil Ianțu este împreună cu mama fiicei sale de mai bine de 16 ani.

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la noi din țară. Se pare că această longevitate nu-l caracterizează doar pe plan profesional, ci și personal. Prezentatorul este împreună cu Roxana de 16 ani, dar până acum, nu au făcut pasul cel mare. Ce i-a oprit pe cei doi să își ducă relația la nivelul următor?

Virgil Ianțu nu mai are nevoie de nicio introducere. Prezentatorul este pe micul ecran de ani buni și a intrat la inimile celor de acasă. Din punct de vedere profesional, cariera lui vorbește de la sine. Însă, atunci când vine vorba de planul personal, Ianțu este destul de discret. Vedeta nu își expune mai deloc familia, iar singurele momente în care fanii se bucură de toți trei sunt vacanțele.

Virgil și Roxana sunt împreună de mai bine de in deceniu. În tot acest timp, au construit multe lucruri împreună. De departe, cea mai mare realizare a lor este fiica Jasmina. Deși au una dintre cele mai solide relații din lumea mondenă, se pare că nimeni și nimic nu i-a convins pe cei doi să se căsătorească.

weekend. Abia acum s-a aflat! Care este motivul pentru care Virgil Ianțu nu s-a căsătorit cu partenera lui
Social media

Virgil Ianțu nu crede în puterea unui act

Virgil Ianțu și Roxana nu și-au oficializat relația în fața altarului și, cel mai probabil, nici nu o vor face prea curând sau chiar deloc. Despre acest subiect controversat a discutat chiar celebrul prezentator, într-un interviu mai vechi.

„Cererea a fost făcută și acceptată. De aici încolo, va veni și momentul ăsta. Suntem mult prea tineri pentru căsătorie. Avem nevoie de timp, trebuie să ne cunoaștem mai bine. Simpla lor prezență reprezintă un răsfăț pentru mine. Mă bucur de fiecare clipă în care suntem împreună și încerc, așa cum pot, să le ofer ceea ce merită.”

Acum, prezentatorul și Roxana nu fac decât să se bucure de numeroasele escapade pe care le au împreună cu fiica lor. Ambii sunt părinți libertini, care înțeleg nevoile Jasminei. Cei doi și-au construit relația cu fiica lor bazându-se pe încredere și comunicare, așa că lucrurile nu ar avea cum să funcționeze altcumva, decât minunat. Iar pentru tot ceea ce primește din partea lor, Jasmina le este și le va fi mereu recunoscătoare, ceea ce îi face pe Virgil și pe Roxana mai mult decât mândri.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.