„Ne dorim, chiar ne tot gândim. Mai zicem că la anul, dar vin altele peste noi. Cred că o să se întâmple în viitorul apropiat.”

De mai bine de 20 de ani, Virgil Ianțu și partenera sa Roxana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au reușit să construiască împreună o familie fericită. Aceștia se iubesc mult însă până acum nu au ajuns în fața altarului. Însă, timpul nu este pierdut, iar la 17 ani după ce a avut loc cererea în căsătorie, cei doi par să fie gata să facă pasul cel mare. Virgil Ianțu a dat toate detaliile.

Virgil Ianțu și Roxana au așteptat mult până să își unească destinele și în mod oficial, dar acum pare că sunt pregătiți. Cei doi sunt împreună de peste 20 de ani, formează o familie în adevăratul sens al cuvântului, însă până acum nu s-au prea gândit la căsătorie. Cererea a fost făcută în urmă cu mulți ani, însă nuntă nu a mai avut loc.

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Virgil Ianțu a dat din casă și a dezvăluit că este posibil ca marele eveniment să aibă loc. Se pare că după atâția ani, el și partenera sa nu au renunțat la idea de a se căsători, iar nunta va avea loc cel mai probabil anul viitor.

„Suntem foarte relaxați pe subiectul acesta și probabil că o să facem și lucru ăsta, dar nu s-a întâmplat. Nu știu dacă nu a venit momentul. Dacă nu am făcut-o înseamnă că nu a venit momentul.

Nu e un subiect tabu. Discutăm despre asta, glumim, râdem. Oricum după atâta vreme nu e nimic de împărțit. Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva e clar că este ca o căsnicie din punctul acesta de vedere. Nu știu de ce nu s-a întâmplat. Ne dorim, chiar ne tot gândim. Mai zicem că la anul, dar vin altele peste noi. Cred că o să se întâmple în viitorul apropiat.”, a declarat Virgil Ianțu.

Bat clopotele de nuntă!? Virgil Ianțu, gata să facă pasul la 17 ani după cererea în căsătorie. „O să se întâmple…”
Social media

Virgil Ianțu, cerere în căsătorie inedită

În urmă cu 17 ani, Virgil Ianțu își lua inima în dinți și își cerea în căsătorie partenera. Acesta i-a făcut o surpriză pe cinste și a pasat sarcina fiicei sale, care la acea vreme era doar un bebeluș. Mai exact, Virgil Ianțu a așezat în mânuța acesteia un săculeț ce conținea două lucruri: inelul și un bilețel pe care scria: „Tati este timid și de aceea fac eu lucrul acesta pentru el. Ai vrea să fii soția lui?”.

Răspunsul Roxanei a fost evident un mare „Da”, însă nunta a fost amânată destul de mult. Cei doi nu au avut nevoie de niște acte care să le certifice iubirea și au putut să își trăiască povestea și în lipsa lor. Virgil Ianțu își iubește mult partenera, care îl completează perfect.

„Nu sunt subaltern în dragoste, sunt un partener generos și cumva e bine că suntem diferiți. Am nevoie de cineva să mă organizeze, cineva să mă disciplineze și să îmi amintească ce mai am de făcut. Eu, trăind în lumea mea, simt nevoia să fiu cumva direcționat. Mă ajută, dar în dragoste nu sunt subaltern. Ofer dragoste necondiționat, chiar și dacă primesc sau nu.”, a mai spus Virgil Ianțu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.