Abi Talent uimește cu noua lui apariție, iar aroganțele nu îl ocolesc nicio secundă. Tânărul se care se consideră “Regele României’’ s-a plictisit de vechiul aspect al părului și și-a făcut ceva care îl scoate din tipare.

Reclamă

Recent, puștiul a scos o melodie împreună cu Dorian Popa, iar piesa a provocat mii de reacții pozitive. A șocat în același timp, deoarece nu are nume.

În videoclip Abi are o șuviță roșie, iar acestă schimbare a fost surprinzătoare pentru fani. Nu a trecut mult timp de atunci că Abi a vrut iar să-și schimbe înfățișarea, iar acum a optat pentru o suviță blondă. Vedeta ne arată de câte ori are ocazia că banii nu sunt un impediment și poate face orice dorește, oricând!

Reclamă

Noua înfățișare i se potrivește de minune și suntem siguri că schimbările nu se vor opri aici. Abi este foarte preocupat de aspectul fizic și garderoba lui. Este deja cunoscut faptul că majoritatea ținutelor se ridică la sume enorme.

Abi Talent, schimbare de look. Ce și-a făcut tânărul

Popularitatea lui Abi a ridicat uneori semne de întrebare. Copiii și tinerii îl urmăresc cu interes, chiar dacă nu este un exemplu chiar atât de bun. Vedeta a renunțat la școală când avea 14 ani.

Alberto, căci acesta este prenumele din buletin al artistului, este foarte cunoscut în rândul generațiilor tinere. Succesul acesta i-a adus o mulțime de bani, mai ales că este mereu activ și pe Youtube.

Ei bine, nu doar melodii ca “Papucii Gucci”, ,,Rege pă România”, i-au adus faima și urmăritorii, ci și scandaluri cu vedete respectate  de la noi în țară printre care se numără Alex Velea și Antonia. Se pare că declarațiile usturătoare ale lui Abi l-au făcut pe Velea să-și iasă din fire și scandalul a fost unul  monstruos.