Abi Talent a dat de pământ cu Vulpița și Viorel. „Regele României”, recunoscut pentru sinceritatea sa, și-a exprimat opinia și despre soții Stegaru. Viorel și Vulpița nu au intrat până acum în vizorul lui Abi Talent, cel care nu iartă pe nimeni. Dar se pare că le-a venit și lor vremea să asculte ce are de zis Abi despre ei pe rețelele sociale.

De când au apărut pentru prima dată la Acces Direct, Vulpița și Viorel sunt urmăriți de milioane de români. Toată țara îi cunoaște și îi urmărește. Au succes chiar și pe plan muzical și se mândresc cu colaborările lor. Au ajuns chiar și pe locul 1 în trending cu piesele lor. Sunt deja un fenomen în România, la fel ca și Abi Talent. Tânărul face furori cu fiecare aparație și ajunge locul 1 în trending de fiecare dată.

Abi Talent este de neoprit și a dovedit asta de multe ori. Ultima dată a stat pe bară două luni, apoi i-a dat replica lui Alex Velea într-un diss. Ce credeți că a urmat? Eeei bine, a urcat pe primul loc în trending și a reușit să își bată propriul record, adunând peste 84.000 de oameni pe live. Se pare că Abi s-a săturat să fie criticat de fanii săi, iar pentru a le explica acestora că nu îl interesează deloc părerile negative la adresa lui; . „Regele României” a făcut o comparație cu soții din Blăgești și nu a avut milă.

Abi Talent a dat de pământ cu soții Stegaru

„Hai să o luăm mai pe gustul vostru, așa…Dacă Vulpița îți zice că ești urâtă, te superi? Dacă Viorel te face fraier, te superi? Nu, pentru că îi consideri niște inculți și că părerea lor nu contează, adevărat? E, pentru mine, toate fetele și toți băieții care mă vorbesc de rău sunt ca Vulpița și Viorel” a scris Abi Talent pe contul lui de Instagram.