Vulpița și Viorel nu au scăpat încă de celebritate.

S-au retras în satul lor natal pentru a fi aproape de fiica lor, însă oamenii sunt încă curioși să vadă ce fac. Jurnaliștii le dau târcoale, iar soțul Veronicăi s-a ales cu dosar penal după ce i-a atacat.

Vulpița și Viorel s-au restras din viața publică, însă televiziunile nu vor să renunțe așa ușor la cei doi soți care au fost lideri de audiență timp de 8 luni de zile. Emisiunea “Acces Direct” de la Antena 1 nu îi mai vrea, însă acest lucru nu înseamnă că ei nu sunt doriți de alte posturi de televiziune.

Soții Stegaru au plecat de la București și s-au întorc acasă, în comuna Blăgești. Au vrut să-și reia viața exact așa cum o aveau înainte să fie vedete, însă se pare că nu au pace. Reporterii le tot dau târcoale, iar acest lucru a devenit foarte frustrant pentru ei.

Vulpița și Viorel sunt de nerecunoscut

Viorel

Viorel este atât de supărat pe cei care vor să îl filmeze, încât a devenit agresiv. A atacat fără să clipească un reporter, lovindu-l cu pietre și o bâtă. Bineînțeles, Poliția a fost chemată și scandalul a luat sfârșit, însă nu fără repercursiuni. Cei care s-au avântat să obțină imagini cu Vulpița și soțul ei s-au ales cu câteva răni fizice, în timp ce bărbatului i s-a întocmit un dosar penal.

În tot timpul acestui scandal, Vulpița era de negăsit. Fiind cunoscută pentru natura ei sensibilă, tânăra nu s-a putut controla și a izbucnit în plâns. A fugit cât de repede a putut în casă. Acolo a încercat să se adăpostească cât de bine a putut.