Reclamă

Ed Sheeran ne uimește pe toți încă o dată! Se pare că cunoscutul cântăreț britanic reușește să-și țină viața privată departe de presă și de fani. Tabloidele anunțau cu puțin timp în urmă că iubita lui este însărcinată, iar acum aflăm că Cherry a născut o fetiță.

Luna August a anului 2020 este destinată cu siguranță bebelușilor vedetelor. Cei care au dat startul au fost Katy Perry și Orlando Bloom, iar acum aflăm că și Ed Sheeran a devenit tătic pentru prima oară.

Cel care a făcut anunțul a fost chiar Ed, prin intermediul contului său personal de Instagram. Vedeta a postat o fotografie cu niște șosete pentru bebeluși, însoțite de un mesaj prin care și-a infromat urmăritorii că de acum înainte este părinte.

Fiica lui Ed Sheeran s-a născut săptămâna trecută

„Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a adus-o pe lume pe fiica noastră frumoasă și sănătoasă.”, a scris cântărețul.

Urmăritorii lui Ed Sheeran au fost inițial șocați, apoi s-au grăbit să îl felicite. Fiica lui se numește  Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, iar părinții săi sunt de-a dreptul îndrăgostiți de ea. Cântărețul a ținut să informeze pe toată lumea că atât Cherry cât și bebelușa sunt bine, mai ales în contextul noului virus.

Ed Sheeran este în culmea fericirii! A devenit tătic pentru prima oară

Pe lângă aceste informații, Ed a mai avut o singură rugăminte la fanii săi: cum primele momente alături de fiica lui sunt cele mai importante, el le-a cerut fanilor să-i respecte intimitatea.

„Suntem îndrăgostiți până peste cap de ea. Atât mama cât și bebelușul se simt minunat și suntem în al nouălea cer aici. Sperăm că puteți să ne respectați intimitatea în această perioadă.”, a încheiat vedeta.

Ed Sheeram și Cherry au o poveste foarte frumoasă de dragoste. S-au cunoscut pe când erau foarte tineri și au păstat legătura. În anul 2018 și-au unit oficial destinele, devenind soț și soție. Micuța Lyra este primul lor copil.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro