Ed Sheeran este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Cântărețul britanic a reușit să cucerească inimile tuturor fanilor săi, iar acum se pare că și viața lui de familie prinde contur. Acesta urmează să devină tată pentru prima oară!

Ed Sheeran trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cherry Seaborn. Sunt împreună din anul 2015, însă povestea lor a început cu mult timp în urmă. Din câte au povestit, se pare că cei doi au fost colegi de școală, așadar se cunosc de când erau foarte tineri.

Ed și Cherry sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt.Îi unesc pasiunile comune, cum ar fi mersul pe stadion sau pisicile.

La cei 29 de ani ai săi, se pare că Ed Sheeran își pune bazele propriei famililii. Iubita sa este însărcinată, iar bebelușul se pare că se va naște curând. Totul a fost ținut în mare secret, însă în cele din urmă artistul nu a mai rezistat și a trebuit să împărtășească veștile bune și cu fanii săi.

 Ed Sheeran se pregătește să devină tată pentru prima oară!

Confrom surselor apropiate celor doi, cuplul și-a dorit de mult timp un copil. Au încercat și au tot încercat, până când familia lor a fost binecuvântată cu un bebeluș. În prezent, Ed ș Cherry locuiesc în orașul Suffolk din Marea Britanie. Aici este locul unde au hotărât să se adăpostească de noul virus.

Gândul că va deveni tată l-a făcut foarte fericit pe Ed Sheeran. Cântărețul chiar a făcut un gest neașteptat. În luna martie, și-a făcut un tatuaj inedit sub forma unui cerc. Se pare că vedeta plănuiește să-și tatueze în acel lor numele copiilor săi, atunci când se vor naște.