Reclamă

De când a devenit vedetă, Bianca Drăgușanu a impresionat mereu prin silueta ei de invidiat. Ca o păpușă, a reușit de-a lungul anilor să își păstreze formele, arătând mereu ca scosă din cutie. Iată totuși că indulgența din vacanțe și-a spus cuvântul, iar acum diva intră la cură de slăbire.

Bianca Drăgușanu a șocat mereu cu corpul ei perfect și fără cusur. Vedeta nu a ascuns niciodată modalitățile prin care a reușit să arate astfel. Fie că a apelat la bisturiu sau la cure de slăbire drastice, a recunoscut mereu că frumusețea ei a fost obținută cu multe eforturi.

La cei 38 de ani ai săi, diva ne tot surpinde. Este mamă, soție și are o carieră de succes. Pentru ea, cel mai important lucru este să arate impecabil și să fie slabă, indiferent de context. Chiar și după ce a fost însărcinată, Bianca a făcut tot posibilul să își recapete formele în cel mai scurt timp posibil.

De când cu perioada de vară, frumoasa blondă și-a permis să se relaxeze. Iubitul său, omul de afaceri Alex Bodi, a răsfățat-o cu vacanțe, iar ea nu a mai fost atentă la ceea ce a mâncat. Fiind plecată, nici programul ei foarte strict de sport nu a fost respectat în totalitate. Așadar, kilogramele în plus s-au acumulat. De vină a fost și bărbatul, care a îndemnat-o să consume diferite feluri de mâncare, fără să se gândească la siluetă.

Bianca Drăgușanu îl bagă și pe Alex Bodi la dietă! Kilogramele în plus trebuie să dispară

Acum, ajunsă acasă, Bianca Drăgușanu a realizat că a acumulat ceva grăsime în plus. S-a hotărât să intre la cură, însă nu singură. Cum Alex Bodi a ajutat-o să se îngrașe, tot el o va ajuta să revină la kilogramele inițiale. Diva a anunțat că atât ea cât și soțul său vor intra la cură imediat, iar corpul ei va fi exact ca înainte.

Bianca Drăgușanu intră la cură de slăbire. Ce se întâmplă cu frumoasa blondă?

Cum este foarte hotărâtă în ceea ce face, vedeta a anunțat și ce va consuma pentru a slăbi. Printre mesele ei se va număra și pieptul de pui și salata de varză, iar iubitul ei nu poate să protesteze.

”Am constatat că în această vacanță m-am îngrășat. Nu vă zic cât! Dar m-am îngrășat. Și m-am gândit să intru la dietă. (…) Acum mănânc salată de varză. Și acum trebuie să slăbească și dragostea cu mine și trebuie să mănânce ce mănânc și eu. Pentru că până acum am mâncat ce mănâncă și el. Și nu fac atât de mult sport pentru că trebuie să țin telefonul în mână. Ai ceva de declarat pentru kilogramele mele? Azi doar piept de pui cu salată de varză!”, a scris Bianca pe contul său de Instagram.

 


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro