Reclamă

În urmă cu două luni, Dana Rogoz a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță perfect sănătoasă, botezată cu numele Lia Elena. Acum, vedeta se pare că și-a revenit complet după sarcină. Abdonemenul ei a redevenit plat, iar fanii îi sorb fiecare poză pa care o postează în mediul online.

Dana Rogoz este căsătorită de 8 ani cu regizorul Radu Dragomir, cei doi având încă un băiețel, Vlad, în vârstă de 6 ani. Cei doi au sărbătorit în urmă cu câteva zile cei 8 ani de mariaj, făcându-și un cadou de zile mari. Este vorba de o casă în Transilvania, în satul Viscri, unde se află chiar acum, petrecându-si vacanța.

Actrița și-a încântat fanii cu câteva fotografii pe conturile ei de socializare. Aceasta apare purtând un costum de baie viu colorat, etalându-și formele de invidiat. Deși a născut în urmă cu două luni,  silueta ei este impecabilă și a reușit să impresioneze pe toată lumea.

Dana Rogoz arată uimitor după sarcină. A pozat în costum de baie

Dana Rogoz este foarte apreciată de fanii săi

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia întrecându-se în laude și cuvinte frumoase pentru felul în care Dana arată în costum de baie.

”Wow, cum arăți Dana după naștere. Felicitări!”, ”Nu e nevoie să te dezbraci, orcât de bine ai arăta. Rămâi îmbrăcată”, ”Ce bine arăți după sarcină, chiar te invidiez”, ”Arăți super după naștere”, ”Nici nu zici că ai născut acum două luni”, ”Arăți foarte bine după două sarcini”, ”Sexy și scumpă”, ”Nici nu zici că ai copii, te dă de gol doar pieptul generos de mămică”, ”Doamne, ce bine arăți”, ”Dar bine mai arăți după a doua sarcină”, ”Ce corp frumos ai, parcă ești manechin, nu mamă cu doi copii”, ”Ce bine arăți”, au complimentat-o fanii de pe Instagram pe Dana Rogoz.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro