Reclamă

Culiță Sterp a răspuns la întrebarea care se afla acum pe buzele tuturor. De când Vulpita a ajuns vedeta, multi cantareti autohtoni au incercat sa profite de notorietatea tinerei. Acestia au mirosit potentialul ei si multi i-au propus colaborari. Doar doi cantareti au reusit pana acum sa scoata melodii cu Veronica: Rafaelo si Axinte. Toate piesele scoase au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar protagonistii si-au umplut conturile.

După atatea melodii de succes ale Vulpitei, internautii se intreaba daca vor urma si alte colaborari. Asa ca, pentru a-si potoli curiozitatea, unii au aterizat pe contul de socializare al lui Culiță Sterp. Artistul a fost intrebat daca va scoate o melodie cu Vulpița. Răspunsul dat de cantaret i-a cucerit pe multi și mesajele de felicitari au inceput sa curga. Nimeni nu se astepta ca fratele lui Iancu sa recunoasca acest lucru public.

Culiță Sterp, adevarul despre colaborarea cu Vulpița

Culiță Sterp a pus punct speculatiilor. Artistul a marturisit ca nici macar nu s-a gandit la posibilitatea de a colabora cu tanara Veronica. Aceasta varianta este exclusa si pe viitor. Asadar fanii Vulpitei care sperau sa o vada intr-un duet cu fostul sot al lui Carmen de la Salciua au ramas doar cu dorinta. Mai mult, Culița a spus ca sunt unii oameni care profita de sotii din Blăgesti pentru a se imbogati, insa el nu e unul dintre acestia. Fanii l-au felicitat imediat in comentarii.

„Cred ca glumesti ?❌ Ei, saracii, sunt nevinovati, nu stiu ce li se intampla si altii profita si fac niste banuti de pe spatele lor cat tine “valul””, a fost raspunsul lui Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram.

„Ai dreptate!”, „Ai tot respectul pentru raspunsul asta!”, sunt doar cateva dintre reacțiile fanilor lui Culiță. Acestia sunt incantati de faptul ca artistul lor preferat nu face compromisuri pentru bani.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro