Culiță Sterp are o nouă iubită, după ce o perioadă artistul a stat singur. Cântărețul a avut o frumoasă poveste de dragoste cu Carmen de la Sălciua. Păreau extrem de fericiți împreună, dar nu a fost să fie. Nici el și nici cântăreața nu au mai avut puterea să iubescă, de când și-au spus adio. Zilele trecute, Carmen de la Sălciua le-a dat semne fanilor că are un nou iubit.

Nu era nimic sigur, dar nu asta se poate spune și despre Culiță. Îndrăgitul cântăreț și-a făcut curaj și a spus tot ce avea pe suflet. Din spusele lui, se pare că au fost foarte rare momentele în care el a scris pentru prima dată unei fete. A trecut deja foarte mult timp de când Culiță Sterp este singur și a decis că este vremea să își refacă viața.

După divorțul de Carmen de la Sălciu, el nu s-a mai afișat în compania altei femei. Toate astea până acum. Artistul a postat un InsaStory în care se afla în compania unei femei. Culiță Sterp are o nouă iubită sau cel puțin asta reiese din ultimele sale postări. Cântărețul a oferit zilele trecute chiar și un interviu în care a fost sincer și a mărturisit că este gata să iubească din nou.

Culiță Sterp are o nouă iubită

„Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțire. Chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși”, a declarat Culiță. El a spus ce calități își dorește să aibă viitoarea lui soție: „O femeie cu principii, cuminte, frumoasă. Să-mi înțeleagă meseria mai mult. Dacă am o femeie lângă mine care mă iubește, nici n-aș putea să-i fac ceva care să o deranjeze. Cel mai mult în viață îmi doresc o familie. Cel puțin patru copii îmi doresc.”, a declarat artistul.

”Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult.”, a mai spus Culiță Sterp.