Descoperire șocantă făcută de un bărbat în timp ce pescuia într-un râu Din Marea Britanie.

A scos la iveală muniție folosită în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a scos la iveală o grenadă nedetonată. Au fost chemate la fața locului, la râul Cam, echipe ale poliției și o echipă specializată a armatei.

O descoperire frecventă pentru Marea Britanie

O mină din al Doilea Război Mondial a fost colectată cu o plasă de pescuit. Descoperirea ei a avut loc în proximitatea Isle of Wight. Armamentul militar era destul de mare având o lungime de 2 metri. Aceasta a fost în cele din urmă preluată de specialiștii în armament militar de la  Royal Navy. Mina a fost detonată pe fundul mării prin atașarea unui explozibil.

Înainte de acest episod, cu aproximativ trei luni, o altă descoperire au alarmat populația dat i autoritățile abilitate să se ocupe cu protecția oamenilor. Măsurile luate de autorități au fost destul de mari. Au vrut să se asigure că nu este nimeni rănit. Astfel că o parte a portului Brixham a fost închisă pentru un weekend întreg. Un obiect misterios a fost scos din apă de o plasă a unui alt vas de pescuit. Oamenilor li s-a spus că este vorba despre o torpilă. Chiar o mină sau un rezervor de combustibil. Aces caz a pus în alertă foarte mulți oameni. Au fost implicate poliţia, marina militară şi paza de coastă.

Marea Britanie în al Doilea Război Mondial a suferit foarte multe pierderi. Pe lângă criza economică survenită în urma pierderilor omenești multe elemente de patrimoniu au fost pierdute. Cu toate acestea a făcut destul de bine față asalturilor naziste. Armata Germaniei Naziste nereușind să distrugă forța aeriană a Angliei.Cum învinse nu au fost nici starea de spirit a guvernului sau poporului britanic este considerată prima înfrângere majoră a celui de-al Treilea Reich.