Bordeluri militare germane. Iadul femeilor din al Doilea Război Mondial

Bordeluri militare germane

Bordeluri militare germane, creații ale armatei Germaniei naziste. Acestea existau în toate ocupațiile germane, multe dintre ele erau create prin intermediul bordelurilor existente deja. Până în anul 1942 au ajuns la numărul de 500.

Majoritatea bordelurilor era create în hotelurile confiscate de naziști. Erau dedicate sodaților care călătoreau dar și pentru cei care se retrăgeau de pe front. Se pare că antisemitismul avea ceva de spus și în situația bordelurilor, unde femeile de origine evreiască nu erau acceptate.

Admiterea soldaților în bordeluri se făcea pe baza unor legitimații. Le puteau obține în urma unei examinări medicale, dacă soldatul era bolnav, era trimis pentru a fi vindecat. Analiza și remediile acestora erau precare, li se aplica un unguent local, apoi erau admiși. Se pare că erau supravegheați și cronometrați, totul trebuia să dureze 15 minute în poziția misionarului.

Pe lângă acestea se adaugă și bordelurile de concentrare. Se pare că numărul victimelor ajunge la cel puțin 34.140 de femei europene. Cel mai adesea fenomenul avea loc în Europa de Est unde, femeile, erau luate direct de pe străzi. Obligate să se prostitueze de ocupațiile armatei naziste de la acea vreme. Raziile soldaților se soldau foarte des cu noi femei care deveneau mai apoi prostituate.

Puterile din Al Doilea război Mondial

Al Doilea război Mondial a avut multe direcții în care s-a manifestat violența. Foarte multe distincții de om superior și inferior au condus la masacrarea unor popoare întregi. Femeile au avut foarte mult de suferit în această perioadă. Doar în urma Holocaustului și a celor două bombardamente nucleare, Hiroshima și Nagasaki, se numără undeva la 11 milioane de oameni omorâți.

Războiul se purta între două mari puteri: Axa Roma-Berlin-Tokyo și Aliații originali, din Primul Război Mondial. Alianța franco-britanică data încă de pe vremea semnării Antantei Cordiale din 1904, continuată cu Tripla Antantă din 1907. Polonia rămâne prinsă între două puteri mari, Germania și Rusia.

 

Video. Bătaie la Mânăstire. Au vrut să oprească slujba, dar au ajuns la spital

Gheișa: arta seducției japoneze. Gheișele bărbați și alte secrete