Reclamă

Pompieri trecuți prin groază. Angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență din România au avut parte de scene de groază. S-a întâmplat acolo unde toate par să se întâmple. Mai exact, în județul Vaslui.

Se pare că pompierii au fost noaptea trecută la intervenție de stingere a unui incendiu. Flăcările cuprinsese o gospodărie dintr-o comună din județul Vaslui. Pentru salvatorii ajunși la fața locului, atunci avea să înceapă situația stranie.

Pompierii din Vaslui au intervenit în localitatea Chițoc. Aceștia au avut două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor. Ajunși la locul incendiului, din informațiile strânse, salvatorii aveau suspiciunea că proprietarul locuinței ar fi fost blocat în casă. Cumva, se așteptau să îl găsească pe acesta ori intoxicat, ori carbonizat.

Cum a început totul

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregului imobil. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. În urma căutărilor efectuate sub resturile locuinţei arse şi prăbuşite, nu a fost identificată prezenţa vreunei victim”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruş, potrivit Agerpres.

Pompierii au descoperit ceva hilar. În timp ce se luptau cu flăcările care au mistuit gospodăria, groaza s-a instalat. Salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului. Însă nu carbonizat. Bărbatul era spânzurat, chiar în apropierea locuinței.

Pompieri trecuți prin groază

„Echipajul de pe ambulanţa EPA aflat la locul intervenţiei a iniţiat manevrele de resuscitare. În sprijinul paramedicilor a fost deplasat şi echipajul ambulanţei tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă. Medicul de pe echipajul TIM a declarat decesul persoanei care a fost găsită spânzurată în apropierea imobilului ars”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Momentan, nimeni nu știe de ce bărbatul a decis să își ia viața. Astfel, cercetările au fost demarate. Urmează ca autoritățile să demareze cercetările pentru a afla cum s-a incendiat gospodăria și de ce s-a spânzurat bărbatul.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro