Reclamă

Simona Halep a confirmat printr-o postare pe rețelele de socializare că a ajuns la Hong Kong pentru a participa la turneele de tenis de categorie WTA 125 și WTA 250. Acest anunț vine după ce în luna mai a abandonat din cauza unor probleme la genunchi în primul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins din Paris, conform surselor News.ro.

‘Am ajuns în Hong Kong şi sunt pregătită să dau tot ce am mai bun’, a transmis Halep pe 30 septembrie.

Jucătoarea româncă de tenis, în vârstă de 33 de ani, a confirmat pe 28 septembrie că va participa la turneul WTA 125 din Hong Kong, beneficiind de un wildcard. Turneul a început de luni, iar Simona Halep va juca în runda inaugurală împotriva australiencei Arina Rodionova.

De asemenea, Halep a obținut un wildcard pentru turneul WTA 250 din Hong Kong, care se va desfășura între 26 octombrie și 3 noiembrie.

Ultimul meci al Simonei Halep a fost la jumătatea lunii iunie, când a participat la un meci demonstrativ la Cluj-Napoca. Anterior, la 15 mai, a fost nevoită să renunțe în primul tur al turneului de la Paris datorită problemelor la genunchi. Acela a fost al doilea meci al sportivei în circuitul WTA după revenirea sa în martie, urmare a unei suspendări prelungite.

De-a lungul carierei sale, Simona Halep a fost o prezență constantă și apreciată în circuitul WTA, iar participarea la turneele din Hong Kong marchează o nouă etapă în revenirea sa după dificultățile recente.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro