Reclamă

Caz șocant în județul Prahova: o fetiță de doar 9 ani a fost șantajată de un tânăr cu 12 ani mai mare să îi trimită poze in ipostaze intime. Într-un final, polițiștii l-au găsit pe individ și l-au reținut.

Fetiță de 9 ani din Prahova, șantajată de un tânăr de 21 de ani să-i trimită poze indecente

Calvarul copilei a început în luna mai a acestui an și s-a terminat abia acum, în august. Timp de trei luni, tânărul a terorizat-o pe fată și a obligat-o să facă lucruri despre care un copil nici nu ar trebui să știe la vârsta de doar 9 ani.

Tânărul în vârstă de 21 de ani era din Timiș și, probabil, a cunoscut-o pe fată în mediul online. Cei doi comunicau prin intermediul unei aplicații de mesagerie. Nu este clar cum s-au cunoscut.

Cert este că la scurt timp după ce au început discuțiile, individul a acționat rapid. I-a cerut poze în ipostaze indecente, profitând de faptul că copila nu va știi cum să reacționeze.

Inițial, a șantajat-o că va posta în numele ei diferite anunțuri cu tentă sexuală în mediul online. Dar nu s-a mulțumit doar cu atât.

După ce a primit pozele, a continuat să o amenințe pe fată ca să obțină și mai multe fotografii. Îi cerea să se surprindă în anumite ipostaze, pe care i le indica în detaliu. Iar dacă refuza, minora era șantajată cu faptul că imaginile trimise până atunci vor fi postate în mediul online.

Ce au găsit polițiștii în casa tânărului care a chinuit-o pe copilă

În cele din urmă, oamenii legii au aflat ce s-a întâmplat în aceste luni și l-au găsit pe individ.

Polițiștii au făcut percheziții la locuinţa suspectului, unde au găsit şi ridicat două telefoane mobile, o tabletă şi 35 cartele SIM utilizate în activitatea infracţională.

Apoi, bărbatul a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de pornografie infantilă şi şantaj, și urmează să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro