Reclamă

Scene greu de explicat au fost surprinze în Capitală. Protagonistul este un șofer STB care, în loc să fie preocupat de siguranța pasagerilor, a ales să se relaxeze. Și nu oricum, ci uitându-se la filme porno. Gestul lui nu a rămas nepedepsit de către superiori.

Incident greu de descris pe străzile din Capitală. Șoferul unui autobuz care circula pe linia lui 143 a fost surprins în timp ce avea alte preocupări. În loc să fie atent la trafic, acesta a decis să se relaxeze. Șoferul a fost observat de călători în timp ce se uita la filme pentru adulți.

Din păcate, aceasta nu este singura abatere a angajatului STB. Mai multe eleve care circulă frecvent cu autobuzul 143 din Capitală au făcut declarații șocante. Acestea au susținut că șoferul are mai antecendente la activ. Ba chiar au povestit că le-a făcut avansuri, în timp ce erau în mijlocul de transport.

Un șofer STB se uita la filme pentru adulți, în timp ce conducea. Bărbatul a facut avansuri minorelor din autobuz
Arhivă Presă

„Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista. „Vreți să învățați să vă sărutați? Dacă vreți vă învăț eu.” El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea stație la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmulețe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei”, au declarat elevele pentru observatornews.ro.

Directorii Societății de Transport București au fost primii care l-au acuzat pe șofer. La activ cu plângeri de acte sexuale explicite şi expunerea unor imagini ce prezintă activități sexuale, șoferul este supus unei achete disciplinare.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro