Reclamă

Atunci când alegi să mergi în vacanță, hotelul este unul dintre punctele cheie de pe listă. Chiar dacă optezi pentru cazări de patru sau cinci stele, trebuie să știi că pericolul pândește și acolo. Ba mai mult, sunt anumite obiecte din camera de hotel pe care este recomandat nici măcar să nu le atingi.

Pentru că se apropie perioada vacanțelor, din ce în ce mai multă lume începe să caute alternative pentru concedii. Cel mai important este hotelul, pentru că o cazare bună face ca vacanța să fie una reușită. Însă, nu mulți sunt cei care știu că, în fiecare hotel, pericolul paște la tot pasul.

Una dintre angajatele unui hotel a decis să le prezinte turiștilor secretele din camerele de hotel. Nu mare le-a fost mirarea unora când au aflat la ce se expun. Videoclipul cu pricina a ajuns să aibă milioane de vizualizări și a stârnit un val de controverse.

Obiectele din hotel pe care nu trebuie să le folosești niciodată. Sunt pline de microbi și te poți îmbolnăvi

La ce trebuie să fii atent când te cazezi la hotel

Pe lista lucrurilor care nu trebuie atinse niciodată la o cazare se numără telecomanda. Fiind un obiect atât de folosit, multă lume pune mâna pe ea și este plină de microbi.

Nici expresorul de cafea nu trebuie folosit, iar asta pentru că filtrele nu se înlocuiesc atât de des pe cât ar trebui.

„Ca fost manager de hotel și consumatoare de cafea, nu voi folosi niciodată aparatul de cafea într-o cameră de hotel”, a spus aceasta, potrivit Mirror.

De asemenea, atunci când ajungeți la hotel, recomandat ar fi să cereți personalului obiecte sanitare noi. Aici includem prosoapele, gelul de duș sau șamponul. Aceeași persoană din domeniul hotelier a declarat că, de multe ori, a găsit secreții corporale pe astfel de obiecte de igienă.

„De ce a trebuit să văd asta în timp ce stau la hotel? Nu voi mai folosi niciodată nimic într-o cameră”, a fost doar una dintre reacțiile din online.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro