Lidia Buble nu o să uite niciodată ziua în care a împlinit 30 de ani.

Artista a vrut să se surprindă și și-a făcut singură un cadou de ziua ei. Vedeta a plecat în vacanță într-o destinație de lux, dar se pare că hoții i-au pus gând rău.

Lidia Buble a vrut să petreacă ultimele ore la 29 de ani departe de casă. Artistei îi place foarte mult să călătorească, așa că o vacanță este cel mai frumos cadou pe care putea să și-l facă singură. Din păcate, deși a ales unul dintre cele mai luxoase și sigure hoteluri din zona respectivă, cu hoții nu a putut să se pună.

Artista a constat cu stupoare că una dintre gențile ei de brand lipsește cu desăvârșire. Și nu vorbim despre orice geantă, ci despre una Chanel, de peste 10.000 de euro. Lidia Buble este de-a dreptul șocată și îi avertizează pe fani să aibă mare grijă unde se cazează și ce bunuri de valoare lasă în camere.

„Măi, oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat două genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine, a spus Lidia Buble în primă instanță.”

Lidia Buble, jefuită de ziua ei, în camera de hotel. „Nu este pentru prima dată când mi se fură genți”

Lidia Buble are de gând să găsească făptașul

După ce a discutat cu cineva de acasă, cea mai sumbră supoziție a artistei s-a adeverit. Geanta nu era acasă, ceea ce înseamnă că cineva i-a furat-o. Artista nu își explică cum se întâmplă astfel de lucruri în locații care garantează siguranța bagajelor.

„Geanta nu este acasă, a fost furată. Nu o să stau cu mâinile în sân să nu fac nimic. Nu mai am siguranță nicăieri și nici nu stau la orice fel de hotel. Și dacă aș fi stat, oriunde, nu mi se pare normal ce se întâmplă. Este ceva ce nu ai voie să faci în viața asta.

Așa că, dragilor, mare atenție de acum încolo când plecați în vacanță. Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla.”